Voor bedrijven

Over NIBE-SVV

Goed werkgeverschap

Investeren in ontwikkeling getuigt van goed werkgeverschap Daarom vind je bij NIBE-SVV het meest complete opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener én een unieke All You Can Learn-methode.

Compleet opleidingsaanbod

NIBE-SVV biedt een compleet opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener. Vanzelfsprekend bieden wij de wettelijk verplichte opleidingen aan, zoals Wft en door de branche erkende vaktechnische opleidingen. Daarnaast bieden we ook erkende HBO- en Masteropleidingen en trainingen voor het verbeteren van digitale vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Daarmee blijven medewerkers relevant en duurzaam inzetbaar in de financiële dienstverlening.

Keuze uit het opleidingsaanbod van onze partners

Bij het opleiden van je medewerkers ben je niet beperkt tot het aanbod van NIBE-SVV alleen. Dankzij onze samenwerking met Opleiding.nl en Online Academy geef je je medewerkers eenvoudig toegang tot het complete opleidingsaanbod van onze partners of een door jou geselecteerd deel van dit aanbod. Met behulp van een op maat gemaakte portal bied je je medewerkers maximale vrijheid in het zoeken en boeken van hun opleidingen en houd je zelf grip op het proces en de kosten.

All You can Learn

Wil je optimaal gebruikmaken van het complete aanbod van NIBE-SVV én onze partners? Kies dan voor onze unieke All You Can Learn-oplossing. Hiermee neem je de opleidingen af in abonnementsvorm, voor een vast bedrag per medewerker per jaar. Zo hebben je medewerkers onbeperkt toegang tot het opleidingsaanbod van NIBE-SVV en onze opleidingspartners. Dat maakt de drempel om een opleiding te volgen een stuk lager. Tegelijkertijd weet jij precies wat je opleidingskosten zullen zijn en is je administratie een stuk makkelijker.

Meer weten over onze oplossingen voor meer grip op het opleidingsproces en de kosten?

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen ontzorgen en meer grip bieden op het opleidingsproces en de kosten? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Ik heb interesse

Benieuwd naar wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen?

De oplossingen op deze pagina zijn onderdeel van NIBE-SVV Zakelijk, een totaaloplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform. Wil je hier meer over weten?

Download onze brochure