Wft-vakbekwaamheidsstelsel: zo ziet u welk Wft-diploma u moet hebben

Bent u financieel dienstverlener en adviseert u klanten? Dan moet u uw beroepskwalificatie(s) onderhouden. Maar welk Wft-diploma is voor u vereist? U ziet het in het Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel heeft een modulaire opbouw: elke beroepskwalificatie bestaat uit een of meer modules. Daarmee voldoet u aan de eisen die worden gesteld aan uw kennis, competenties, vaardigheden en professioneel gedrag.


Bron: CDFD

Vragen?

Heeft u vragen? Behoefte aan een persoonlijk opleidingsadvies? Bel ons op 035 – 7 506 155. Onze opleidingsadviseurs zitten voor u klaar en helpen u graag op weg.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.