Wft-vakbekwaamheidsstelsel: zo zie je welk Wft-diploma je moet hebben

Ben je financieel dienstverlener en adviseer je klanten? Dan moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Maar welk Wft-diploma is voor jou vereist? Je ziet het in het Wft-vakbekwaamheidsstelsel. Het Wft-vakbekwaamheidsstelsel heeft een modulaire opbouw: elke beroepskwalificatie bestaat uit een of meer modules. Daarmee voldoe je aan de eisen die worden gesteld aan je kennis, competenties, vaardigheden en professioneel gedrag.


Bron: CDFD

Vragen?

Heb je vragen? Behoefte aan een persoonlijk opleidingsadvies? Bel ons op 035 – 7 506 155. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar en helpen je graag op weg.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.