Proefabonnement Triple A

Neem nu Wft Triple A twee maanden gratis op proef (stopt automatisch).
 
Nu afsluiten

Permanent Actueel met Wft Triple A

U bent klantmedewerker in de financiële dienstverlening en moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Dat betekent dat u altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op uw vakgebied. Hoe kunt u dat heel gemakkelijk doen? Met de handige, slimme tool die NIBE-SVV heeft ontwikkeld: de Wft Triple A. Gebruik die – als medewerker of als bedrijf in de financiële dienstverlening – en u bent Altijd Aantoonbaar Actueel vakbekwaam. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen.

Wat is Wft Triple A?

U wilt – of moet conform de Wft - altijd actuele informatie over uw vakgebied tot uw beschikking hebben. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij u eenvoudig aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Dat kunt u met de tool Wft Triple A: Altijd, Aantoonbaar, Actueel. Als Wft Triple A-gebruiker bent u aantoonbaar permanent actueel door Periodieke Toetsing op basis van een persoonlijk profiel. Het nieuws wordt voor u gefilterd, wat het overzicht ten goede komt. De Wft Triple A-tool houdt bij waar u kennis van neemt en wanneer nodig kunt u uw status eenvoudig rapporteren. 

Hoge korting op Wft-PE

Heeft u Wft-diploma’s? Dan moet u periodiek een Wft-PE-examen doen om uw diploma’s geldig te houden. Als gebruiker van Wft Triple A van NIBE-SVV houdt u uw vakkennis aantoonbaar op peil en legt u al een goede basis voor uw Wft-PE-examen(s). De behandelde onderwerpen komen grotendeels terug in de Wft-PE. Daarom krijgt u op basis van uw Wft Triple A-abonnement een flinke korting op de Wft-PE-opleidingen van NIBE-SVV. Die korting loopt op tot wel 50%!

Profiteer van de voordelen van Wft Triple A

  • Altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam
  • Verzekerd van al het relevante nieuws voor uw beroepskwalificatie
  • Voordeliger uit voor elke Wft-PE-opleiding die u moet volgen
  • Met Wft Triple A wordt Wft-PE een feest van herkenning!

Probeer Triple A gratis

Onze Wft Triple A gratis proberen? Sluit een proefabonnement af (stopt na twee maanden automatisch)

Voor nog geen 5,- per maand bent ook u abonnee!

Op een gemakkelijke en prettige manier op de hoogte blijven?  Koop direct een abonnement voor € 58,- per jaar (dat is € 4,83 per maand).

Bedrijfsabonnement

Speciaal voor bedrijven heeft NIBE-SVV een collectief abonnement met een handig werkgeversdashboard. Hiermee kunt u de actuele vakbekwaamheidsstatus van uw medewerkers monitoren: zowel op individueel niveau als per team en voor het gehele bedrijf of per divisie. Met onze Triple A-app kunt u bij de AFM eenvoudig aantonen dat uw medewerkers permanent actueel zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op onze site in. Dan nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloop-spreekuur

Wilt u een passend studievies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur