Training Effectieve Gespreksvaardigheden voor Financieel Professionals

Krachtige tools aanleren voor effectieve gesprekken

Studiebelasting

Vakgebied

Next Academy

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.609,00

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

08-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional is het essentieel om zorg te dragen voor goede communicatie binnen je werk en/of organisatie. Hoe kun je complexe (financiële) problemen helder uitleggen? Wat zijn je eigen sterktes en zwaktes als het gaat om communicatie? In deze praktijkgerichte training ontdek je hoe het communicatieproces in een financiële omgeving effectiever maakt. Luister- en vraagtechnieken zijn hierbij van groot belang. Samen gaan wij met jou aan de slag om jouw stijl van communiceren af te stemmen op wat je wilt bereiken.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor financieel professionals die op HBO- of WO-niveau werkzaam zijn en effectief willen communiceren met collega's, klanten en eigen organisatie. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Doel en opzet

Voordat je aan de training begint, vul je het intakeformulier in. Je trainer analyseert dit intakeformulier en verwerkt je persoonlijke leerwensen in de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. Je maakt in de training kennis met de basisbegrippen voor effectieve communicatie en krijgt inzicht in je communicatievaardigheden; wat beheers je en wat kun je nog verfijnen?

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of virtual classroom

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven. Geef je de voorkeur aan een klassikaal programma zonder reistijd? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst: vaste tijden, met een docent én digitaal.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.