FFP PE via Wft Triple A

Doorlopend actualiteitenprogramma

Studiebelasting

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Vanaf prijs

€ 0,00

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Om te blijven voldoen aan de eisen van de door de Federatie Financieel Planners (FFP) afgegeven certificering dien je elk jaar PE-punten te behalen. Met dit permanent actueel programma, Wft Triple A, houd je op interactieve wijze het hele jaar door je vakkennis op peil. Hierdoor kun je je klanten van uitstekend advies blijven voorzien. Zowel de gecertificeerd financieel planner als de niet-gecertificeerde voldoet met dit programma aan de PE-plicht.

Officieel geaccrediteerd

NIBE-SVV is als opleider officieel geaccrediteerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Dit betekent dat wij jou goed kunnen voorbereiden op het FFP-examen, dat je met succes moet afleggen om gecertificeerd financieel planner te worden.

Met je Permanent Actueel (PA-)abonnement op Wft Triple A ontvang je 4 PE-punten bij FFP. Deze PE-punten kent FFP toe op basis van een verplicht profiel met (minimaal) de Wft-modules Basis, Hypothecair krediet en Vermogen. Upload het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A naar je persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl en je bent ook Wft-PA bij FFP.

Doel en opzet

Permanente educatie speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening aan de consument. De combinatie van het complexe vakgebied met een snel veranderende omgeving maakt het noodzakelijk om kennis en vaardigheden permanent op peil te houden en te actualiseren.De PE-plicht voor financieel planners bestaat uit verschillende pijlers. Het permanent actueel programma Wft Triple A maakt onderdeel uit van de pijler Kennis & Actualiteit (K&E) van FFP.

In het actualiteitenprogramma Wft Triple A ligt de nadruk op het overbrengen en toepassen van voor de financieel planners relevante actualiteiten in hun beroepspraktijk. In het programma komen alle actualiteiten aan bod door middel van permanent actueel artikelen. Ook worden (aankomende) wijzigingen in wet- en regelgeving behandeld, zodat je weer helemaal up-to-date bent.

Vooropleiding

Je werkt in de financiële sector, bijvoorbeeld als financieel planner, adviseur of klantmedewerker. Je wilt of moet conform de Wft altijd actuele informatie over je vakgebied tot je beschikking hebben. Dan is Wft Triple A de manier om eenvoudig en aantoonbaar aan de wettelijke eisen te voldoen.

Studiemateriaal

Wft Triple A is een online tool waarmee je altijd en overal toegang hebt tot actuele artikelen die van belang zijn voor jouw vakgebied. Als Wft Triple A-gebruiker ben je aantoonbaar permanent actueel door de periodieke toetsing op basis van jouw persoonlijke profiel. In Wft Triple A is het nieuws voor jou gefilterd en verrijkt met de informatie die jij nodig hebt om een goed advies te kunnen uitbrengen.

Doelgroep

Een gecertificeerd financieel planner (FFP/CFP®) voldoet aan strenge vakbekwaamheidseisen. De voornaamste vereiste voor behoud van de certificering is nakoming van de plicht tot Permanente Educatie (PE). Na het met succes afleggen van het FFP-examen moeten gecertificeerde FFP-leden voldoen aan deze permanente-educatie-eisen. Ook voor niet-gecertificeerde financieel planners geldt een PE-plicht.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

In dit programma passeren doorlopend relevante actualiteiten de revue. Tevens worden (aankomende) wijzigingen in wet- en regelgeving behandeld.

Bewijs van deelname

De Wft Triple A-tool houdt bij waar je kennis van hebt genomen door de periodieke toetsing. Je status kun je eenvoudig rapporteren door het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A te downloaden. Als gecertificeerd financieel planner kun je dit rapport ook uploaden naar je persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl. FFP kent daarvoor 4 PE-punten toe.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via het telefoonnummer 035 ‑ 7 506 155 of via info@nibesvv.nl.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als de opleiding beschikbaar is als e-learning en je kiest hiervoor, dan ontvang je altijd een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kan je bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen, verzorgd door NIBE-SVV, kunnen wij jou vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal jij jouw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. De 9% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien je bij jouw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling je de btw-vrijgestelde opleiding hebt gevolgd.

Wanneer je geen vooropleiding hebt gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.