Compliance Professional Permanent Vakbekwaam 2021

Houd je DSI-registratie in stand

Studiebelasting

9

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

Oktober 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam als compliance officer of als functionaris betrokken bij compliancetaken? Dan is het van belang om je compliancekennis en -vaardigheden op peil te houden. Sta je geregistreerd in het register DSI Compliance Professional? Dan dien je vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om je vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het programma Compliance Professional Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV houd je je kennis en vaardigheden op peil en blijf je bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Compliance Professional Permanent Vakbekwaam 2021 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register DSI Compliance Professional.

Moet je het Permanent Vakbekwaam-programma 2020 nog inhalen? Dat kan uiteraard bij ons. Neem daarvoor contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 506 155.

Direct resultaat

 • Actueel en toegankelijk
 • Conform de eisen van DSI
 • Regie over eigen leerproces
 • Overzichtelijk en resultaatgericht
 • Behaald?
  • Jaarlijks aantoonbaar Permanent Vakbekwaam
  • Behaald certificaat direct beschikbaar in jouw online leeromgeving
  • Automatische verlenging van je DSI-registratie

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die het diploma Certified Compliance Officer (CCO) heeft behaald. Het jaarlijks doorlopen van een Permanent Vakbekwaam-programma is relevant voor ervaren compliance officers, auditors en interne en externe functionarissen die betrokken zijn bij compliancetaken en/of toezichtverantwoordelijkheden bij banken, verzekeraars en andere financiële instellingen zoals beleggings- en beursondernemingen, pensioenfondsen en trustkantoren.

Ben je gecertificeerd voor het register DSI Compliance Professional? Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij jaarlijks hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Door het succesvol afronden van het programma Compliance Professional Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV is je DSI-registratie automatisch verlengd.

Doel en opzet

Met dit programma actualiseer je aantoonbaar je compliancekennis. Dit doe je door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. Je hebt regie over je eigen leerproces: je bepaalt zelf waar en wanneer je leert en in welke volgorde je de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

Je hebt het diploma Certified Compliance Officer (CCO) van NIBE-SVV behaald en/of staat ingeschreven in het register DSI Compliance Professional.

Studiebelasting en duur

Het programma loopt per kalenderjaar. Elk jaar start met een nieuwe cyclus. Het programma dient voor het einde van het kalenderjaar te worden afgerond.

Je doorloopt het programma in je eigen tempo. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 6-8 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.