Examen Leasing

Leasing

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

60 minuten

Aantal vragen

18

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


In de opleiding Leasing doe je kennis op over verschillende leasevormen en -varianten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden bestudeer je de financiële positie van een klant, de mogelijkheden en risico’s van verschillende leaseproducten en de wet- en regelgeving die erbij hoort. De opleiding is in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL) ontwikkeld. Na afloop van de opleiding kun je je inzicht aantonen door middel van het examen Leasing.

Voor wie?

De opleiding Leasing en het bijbehorende examen Leasing is interessant voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met leasing. Van medewerkers van kredietmaatschappijen tot kredietanalisten van banken en van marketingmedewerkers tot juridisch specialisten.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Leasing’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Leasing

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.