Examen DSI effectenhandelaar

DSI Effectenhandelaar (Examen)

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

32

Slaaggrens

68%

Vanaf

€ 175,-

Vakgebieden

Examens DSI

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Dit examen is het officiële door DSI geaccrediteerde examen DSI Effectenhandelaar. Met het doorlopen van de opleiding Effectenhandelaar van NIBE-SVV bereid je je goed voor op dit examen. Het examen is onderdeel van de registratievereisten voor certificering als DSI Effectenhandelaar. De DSI Effectenhandelaar die voldoet aan alle eisen van DSI mag zich gecertificeerde noemen.

Voor wie?

Wil je aan de slag als effectenhandelaar? Dan vormt de opleiding Effectenhandelaar een goede basis. Je leert over de werking van de effectenhandel en de factoren die van invloed zijn op de koers van effecten. De opleiding bereidt je op praktijkgerichte wijze voor op jouw baan als effectenhandelaar en op het examen DSI Effectenhandelaar.

Permanent vakbekwaam

Als effectenhandelaar is het van belang dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Ook stelt de regelgeving strikte eisen aan je vakbekwaamheid. Met het jaarlijks doorlopen van het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam toon je aan dat je je kennis en vaardigheden up-to-date houdt. Het Permanent Vakbekwaam (PV-)programma van NIBE-SVV is door DSI geaccrediteerd. Voor DSI-gecertificeerden is deelname aan dit jaarlijkse PV-programma verplicht om je registratie te behouden.

Examen en diploma

Het geaccrediteerde examen DSI Effectenhandelaar is een digitaal examen dat wordt afgenomen in een toetscentrum. Als je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘DSI Effectenhandelaar’ van NIBE-SVV. Dit diploma heb je nodig om opgenomen te worden in het DSI-register.

Examenvarianten

Examen DSI effectenhandelaar

Startprijs: € 175,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.