Examen DSI effectenhandelaar

DSI Effectenhandelaar (Examen)

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

32

Slaaggrens

68%

Vanaf

€ 175,-

Vakgebieden

Examens DSI

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Dit examen is het officiële door DSI geaccrediteerde examen DSI Effectenhandelaar. Met het doorlopen van de opleiding Effectenhandelaar van NIBE-SVV bereid je je goed voor op dit examen. Het examen is onderdeel van de registratievereisten voor certificering als DSI Effectenhandelaar. De DSI Effectenhandelaar die voldoet aan alle eisen van DSI mag zich gecertificeerde noemen.

Voor wie?

Wil je aan de slag als effectenhandelaar? Dan vormt de opleiding Effectenhandelaar een goede basis. Je leert over de werking van de effectenhandel en de factoren die van invloed zijn op de koers van effecten. De opleiding bereidt je op praktijkgerichte wijze voor op jouw baan als effectenhandelaar en op het examen DSI Effectenhandelaar.

Permanent vakbekwaam

Als effectenhandelaar is het van belang dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Ook stelt de regelgeving strikte eisen aan je vakbekwaamheid. Met het jaarlijks doorlopen van het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam toon je aan dat je je kennis en vaardigheden up-to-date houdt. Het Permanent Vakbekwaam (PV-)programma van NIBE-SVV is door DSI geaccrediteerd. Voor DSI-gecertificeerden is deelname aan dit jaarlijkse PV-programma verplicht om je registratie te behouden.

Examen en diploma

Het geaccrediteerde examen DSI Effectenhandelaar is een digitaal examen dat wordt afgenomen in een toetscentrum. Als je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘DSI Effectenhandelaar’ van NIBE-SVV. Dit diploma heb je nodig om opgenomen te worden in het DSI-register.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen).

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen DSI effectenhandelaar

Startprijs: € 175,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.