Examen Beleggen

Beleggen

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Het examen Beleggen hoort bij de opleiding Beleggen. In de opleiding doe je kennis op over beleggingsproducten als aandelen, obligaties en opties en verdiep je je in de risico’s van de verschillende producten. Ook leer je hoe je je advies aanpast aan de wensen en behoeften van een klant en waar je aan moet voldoen om binnen de kaders van de wet te handelen. Na afloop van de opleiding kun je je kennis en vaardigheden toetsen met dit examen Beleggen.

Voor wie?

Je werkt als financieel adviseur, adviseur hypotheken of leven of front- of backofficemedewerker van een intermediair of verzekeraar en je wilt meer kennis opdoen op het gebied van beleggingen.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Beleggen’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Beleggen

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.