Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als je een opleiding bij ons volgt, wil je natuurlijk snel inzicht krijgen in alle praktische informatie die voor jou relevant is. Bijvoorbeeld over het ­programma, de leslocatie en de kosten. In deze studiegids vind je alle belangrijke informatie per opleiding.

Informatievoorziening waar je echt iets mee kunt

Tijdens de opleiding maak je veelvuldig gebruik van e-Connect. Je zult merken dat je op onze website en via e-Connect al direct de antwoorden op de meeste vragen vindt. Daarnaast staat ons team van adviseurs je graag te woord. Zij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar via www.nibesvv.nl of op 035 - 7 506 155 van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt rekenen op een prettig en deskundig gesprek, waarin je persoonlijke leerbehoeften centraal staan.

Flexibele planning en aanpak

Wij onderscheiden ons van veel andere opleidingsinstituten door een zeer flexibele aanpak met verschillende opleidingsvarianten:

  • E-learning met begeleiding op afstand
  • E-learning met begeleiding op afstand en examentraining
  • Klassikaal
  • Klassikaal met examentraining

Kies je voor een e-learningvariant, dan kies je je eigen startmoment. Je kunt iedere dag starten! Enkele opleidingen zijn alleen via e-learning of juist alleen klassikaal te volgen.

Voor alle varianten geldt dat je na inschrijving toegang krijgt tot de online leeromgeving. Hier vind je niet alleen alle informatie die je nodig hebt om met je opleiding te beginnen, maar ook biedt onze online leeromgeving toegang tot alle studiematerialen, oefeningen en theorie. Zo kun je direct aan de slag.Je kiest bovendien zelf het moment waarop je examen wilt doen. Zo heb je je planning en tijdsbesteding helemaal in eigen hand.

Studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is uiteraard essentieel voor de kwaliteit van de opleiding. Daarom selecteren en ontwikkelen wij zelf al het materiaal voor alle opleidingen en werken wij samen met alleen de allerbeste auteurs. Onze online leeromgeving biedt toegang tot het zorgvuldig samengestelde digitale leerboek, oefeningen, casuïstiek en/of vragenbank. Heb je het boek liever in print, dan kun je dat bij ons bestellen. Wij sturen het dan na je inschrijving zo snel mogelijk naar je toe. Het boek is niet los te bestellen, alleen in combinatie met een opleiding en e-learning.

Klassikale variant

Heb je behoefte aan meer structuur en wil je deel uitmaken van een inspirerende groep medestudenten, die zich net als jij zorgvuldig begeleid willen voorbereiden op het examen? Dan is de praktijkgerichte klassikale variant van onze opleidingen iets voor jou. De avondbijeenkomsten worden verzorgd van 19.00 uur tot 22.00 uur. De dag- en zaterdagbijeenkomsten worden - afhankelijk van het soort bijeenkomst - verzorgd van 10.00 uur tot 16.00 uur, van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 09.30 uur tot 16.30 uur. In een enkele situatie kan deze tijd afwijken. In onze online leeromgeving vind je uiteraard ook je persoonlijke lesplanning, ­routebeschrijvingen naar de leslocatie en andere handige informatie.

Kleine studiegroepen

Een mooi voordeel van onze klassikale varianten is dat we hier uitsluitend met kleine studiegroepen werken. Hierdoor krijgen je persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leer je niet alleen van je docent, maar ook van de uitwisseling met je medestudenten. Je komt bovendien te weten hoe het er in andere organisaties aan toe gaat.

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt

Wij zijn in heel Nederland actief, we bieden onze opleidingen in maar liefst 16 verschillende plaatsen aan. Deze plaatsen zie je aangegeven op de kaart. Je volgt je opleiding dus altijd bij jou of je werk in de buurt. Indien een bepaalde opleiding nu niet plaatsvindt op de locatie van je voorkeur, dan zoeken we in overleg met jou naar het best passende alternatief. Wij maken uitsluitend gebruik van toplocaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Indien er in de opleidingsplaats zelf geen geschikte locatie is, regelen wij een locatie in de directe omgeving.

Bijeenkomst inhalen? Dat kan!

Aangezien wij een opleider zijn van en voor financieel professionals, weten wij als geen ander dat je een drukke baan hebt. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat je een bijeenkomst mist. Daar doen wij niet moeilijk over. Als de planning het toelaat, is het mogelijk om de gemiste bijeenkomsten op een andere plaats en/of tijd in te halen. Wij overleggen dit graag vooraf met je.

Locatie- en arrangementskosten

NIBE-SVV regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij je vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt je je opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. De 9% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien je bij je inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling jede btw-vrijgestelde opleiding hebt gevolgd.

Wanneer je geen vooropleiding hebt gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!