Over NIBE-SVV

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als u een opleiding bij ons volgt, wilt u natuurlijk snel inzicht krijgen in alle praktische informatie die voor u relevant is. Bijvoorbeeld over het ­programma, de leslocatie en de kosten. In deze studiegids vindt u alle belangrijke informatie per opleiding.

Informatievoorziening waar u echt iets mee kunt

Tijdens de opleiding maakt u veelvuldig gebruik van e-Connect. U zult merken dat u op onze website en via e-Connect al direct de antwoorden op de meeste vragen vindt. Daarnaast staat ons team van adviseurs u graag te woord. Zij zijn bereikbaar via www.nibesvv.nl of 035 - 7 506 155 (maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur). U kunt rekenen op een prettig en deskundig gesprek, waarin uw persoonlijke leerbehoeften centraal staan.

Flexibele planning en aanpak

Wij onderscheiden ons van veel andere opleidingsinstituten door een zeer flexibele aanpak met verschillende opleidingsvarianten:

  • E-learning met begeleiding op afstand
  • E-learning met begeleiding op afstand en examentraining
  • Klassikaal
  • Klassikaal met examentraining

Kiest u voor een e-learningvariant, dan kiest u uw eigen startmoment. U kunt iedere dag starten! Enkele opleidingen zijn alleen via e-learning of juist alleen klassikaal te volgen.

Voor alle varianten geldt dat u na inschrijving toegang krijgt tot de online leeromgeving. Hier vindt u niet alleen alle informatie die u nodig heeft om met uw opleiding te beginnen, maar ook biedt onze online leeromgeving toegang tot alle studiematerialen, oefeningen en theorie. Zo kunt u direct aan de slag. U kiest bovendien zelf het moment waarop u examen wilt doen. Zo heeft u uw planning en tijdsbesteding helemaal in eigen hand.

Studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is uiteraard essentieel voor de kwaliteit van de opleiding. Daarom selecteren en ontwikkelen wij zelf al het materiaal voor alle opleidingen en werken wij samen met alleen de allerbeste auteurs. Onze online leeromgeving biedt toegang tot het zorgvuldig samengestelde digitale leerboek, oefeningen, casuïstiek en/of vragenbank. Heeft u het boek liever in print, dan kunt u dat bij ons bestellen. Wij sturen het dan na uw inschrijving zo snel mogelijk naar u toe. Het boek is niet los te bestellen, alleen in combinatie met een opleiding en e-learning.

Klassikale variant

Heeft u behoefte aan meer structuur en wilt u deel uitmaken van een inspirerende groep medestudenten, die zich net als u zorgvuldig begeleid willen voorbereiden op het examen? Dan is de praktijkgerichte klassikale variant van onze opleidingen iets voor u. De avondbijeenkomsten worden verzorgd van 19.00 uur tot 22.00 uur. De dag- en zaterdagbijeenkomsten worden - afhankelijk van het soort bijeenkomst - verzorgd van 10.00 uur tot 16.00 uur, van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 09.30 uur tot 16.30 uur. In een enkele situatie kan deze tijd afwijken. In onze online leeromgeving vindt u uiteraard ook uw persoonlijke lesplanning, ­routebeschrijvingen naar de leslocatie en andere handige informatie.

Kleine studiegroepen

Een mooi voordeel van onze klassikale varianten is dat we hier uitsluitend met kleine studiegroepen werken. Hierdoor krijgen uw persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leert u niet alleen van uw docent, maar ook van de uitwisseling met uw medestudenten. U komt bovendien te weten hoe het er in andere organisaties aan toe gaat.

Altijd een leslocatie bij u in de buurt

Wij zijn in heel Nederland actief, we bieden onze opleidingen in maar liefst 16 verschillende plaatsen aan. Deze plaatsen ziet u aangegeven op de kaart. U volgt uw opleiding dus altijd bij u of uw werk in de buurt. Indien een bepaalde opleiding nu niet plaatsvindt op de locatie van uw voorkeur, dan zoeken we in overleg met u naar het best passende alternatief. Wij maken uitsluitend gebruik van toplocaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Indien er in de opleidingsplaats zelf geen geschikte locatie is, regelen wij een locatie in de directe omgeving.

Bijeenkomst inhalen? Dat kan!

Aangezien wij een opleider zijn van en voor financieel professionals, weten wij als geen ander dat u een drukke baan heeft. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat u een bijeenkomst mist. Daar doen wij niet moeilijk over. Als de planning het toelaat, is het mogelijk om de gemiste bijeenkomsten op een andere plaats en/of tijd in te halen. Wij overleggen dit graag vooraf met u.

Locatie- en arrangementskosten

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. De 9% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.