Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

EXAMENS

Veel opleidingen in het NIBE-SVV opleidingsaanbod worden afgesloten met een examen. Regel de exameninschrijvingen voor jezelf, je medewerkers of je cursisten. Snel, efficiënt en voordelig. NIBE-SVV biedt examens aan in verschillende vakgebieden. NIBE-SVV Examens is ministerieel erkend als ervaren en betrouwbaar Wft en Wft-PE exameninstituut. Zo ku je je Wft-examen snel afleggen om verder te komen in je vak.

Je kunt bij NIBE-SVV terecht voor alle Wft-examens, DSI-geaccrediteerde examens, evenals voor losse examens voor het bank- en verzekeringswezen.

Heb je vragen over examens? Kijk dan bij veelgestelde vragen.

Examenvoorbereiding

Met een goede voorbereiding ben je verzekerd van een zorgeloos examen. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je oefent. NIBE-SVV biedt daarnaast klassikale examentrainingen en oefenexamens.

Examens op maat

Wil jevoor meerdere werknemers een examen aanvragen? Probeer dan de examenvoucher, kies voor examens in een maatwerktraject of als incompany/inhouse. Hierbij profiteer je van optimale flexibiliteit en bespaar je kosten. Kijk voor alle mogelijkheden voor examens op maat of incompany/inhouse op de pagina Examens op maat.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!