Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

EXAMENS

Veel opleidingen in het NIBE-SVV opleidingsaanbod worden afgesloten met een examen. Regel de exameninschrijvingen voor uzelf, uw medewerkers of uw cursisten. Snel, efficiënt en voordelig. NIBE-SVV biedt examens aan in verschillende vakgebieden. NIBE-SVV Examens is ministerieel erkend als ervaren en betrouwbaar Wft en Wft-PE exameninstituut. Zo kunt u uw Wft-examen snel afleggen om verder te komen in uw vak.

U kunt bij NIBE-SVV terecht voor alle Wft-examens, DSI-geaccrediteerde examens, evenals voor losse examens voor het bank- en verzekeringswezen.

Heeft u vragen over examens? Kijk dan bij veelgestelde vragen.

Examenvoorbereiding

Met een goede voorbereiding bent u verzekerd van een zorgeloos examen. Zo bepaalt u zelf hoe, waar en wanneer u oefent. NIBE-SVV biedt daarnaast klassikale examentrainingen en oefenexamens.

Examens op maat

Wilt u voor meerdere werknemers een examen aanvragen? Probeer dan de examenvoucher, kies voor examens in een maatwerktraject of als incompany/inhouse. Hierbij profiteert u van optimale flexibiliteit en bespaart u kosten. Kijk voor alle mogelijkheden voor examens op maat of incompany/inhouse op de pagina Examens op maat.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.