Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

EXAMENS

Veel opleidingen in het NIBE-SVV opleidingsaanbod worden afgesloten met een examen. Regel de exameninschrijvingen voor uzelf, uw medewerkers of uw cursisten. Snel, efficiënt en voordelig. NIBE-SVV biedt examens aan in verschillende vakgebieden. NIBE-SVV Examens is ministerieel erkend als ervaren en betrouwbaar Wft en Wft-PE exameninstituut. Zo kunt u uw Wft-examen snel afleggen om verder te komen in uw vak.

Heeft u vragen over examens? Kijk dan bij veelgestelde vragen.

Examenvoorbereiding

Met een goede voorbereiding bent u verzekerd van een zorgeloos examen. Zo bepaalt u zelf hoe, waar en wanneer u oefent. NIBE-SVV biedt daarnaast klassikale examentrainingen en oefenexamens.

Examens op maat

Wilt u voor meerdere werknemers een examen aanvragen? Probeer dan de examenvoucher, kies voor examens in een maatwerktraject of als incompany/inhouse. Hierbij profiteert u van optimale flexibiliteit en bespaart u kosten. Kijk voor alle mogelijkheden voor examens op maat of incompany/inhouse op de pagina Examens op maat.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Actualiteiten sociale zekerheid

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloopspreekuur

Wilt u een passend studieadvies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur