Brochure aanvragen

Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Ondernemerschap in de Verzekeringsbranche

Nieuwe inzichten opdoen? Lees onze whitepapers

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden.Hoe doet u dat? Door uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen. Onze whitepapers helpen u daarbij. Hieronder vindt u de whitepapers die wij voor u beschikbaar hebben.

Inventariseren, analyseren, reduceren en verzekeren van agrarische risico’s is specialistenwerk.

Nederland is wereldwijd het tweede exportland voor landbouwproducten en landbouwgerelateerde zaken. In zo’n veelomvattende sector zijn er ook veel financiële risico’s. Verzekeraars bieden voor veel van deze risico’s oplossingen. Lees het allemaal in de whitepaper Verzekeren en agrarische risico’s.

Hoe ziet de toekomst van de financiële dienstverlening eruit?

Verandering is de norm in de financiële dienstverlening. Nieuwe wetten en regels, technologische ontwikkelingen en oprukkende concurrenten vragen om meebewegen. Hoe ziet de toekomst van de financiële dienstverlening eruit? En wat kunt u nu doen om klaar te zijn voor morgen? U weet het na het lezen van onze whitepaper.

De compliance-professional: hoeder van de financiële belangen van een klant

Bij compliance draait alles om het kennen én kunnen toepassen van regels. Maar er is meer dan dat. De samenleving stelt nu en in de toekomst nieuwe eisen aan de compliance-professional. Uitsluitend het lijstje met verplichtingen afvinken volstaat niet meer. Lees het allemaal in de whitepaper compliance.

Hoe blijft u interessant en waardevol voor uw klanten?

Hoe speelt u als verzekeraar goed in op de veranderingen in uw vakgebied? Hoe blijft u interessant en waardevol voor uw klanten? Het begint allemaal met actief ondernemerschap, goed vakmanschap en modern leiderschap. Welke aspecten zijn daarbij van belang? Lees het in onze whitepaper.

Hoe dient u als verzekeraar het belang van de klant?

De klant is koning – het wordt vaak en makkelijk geroepen. Maar hoe dient u met uw verzekeringsbedrijf werkelijk het belang van de klant? Wat zijn daarvoor de voorwaarden en vereisten? Vraag onze verhelderende whitepaper aan.

Technologische ontwikkelingen – waar loopt u als verzekeraar tegenaan?

Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben gevolgen voor risico’s in de samenleving. Denk aan cybercriminaliteit, maar ook aan zelfrijdende auto’s, drones en Segways. Wat betekent dat voor u als verzekeraar of verzekeringsadviseur? U leest het allemaal in onze whitepaper.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.