Brochure aanvragen

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Ondernemerschap in de Verzekeringsbranche

Nieuwe inzichten opdoen? Lees onze whitepapers

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden.Hoe doet u dat? Door uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen. Onze whitepapers helpen u daarbij. Hieronder vindt u de whitepapers die wij voor u beschikbaar hebben.


Hoe blijft u interessant en waardevol voor uw klanten?

Hoe speelt u als verzekeraar goed in op de veranderingen in uw vakgebied? Hoe blijft u interessant en waardevol voor uw klanten? Het begint allemaal met actief ondernemerschap, goed vakmanschap en modern leiderschap. Welke aspecten zijn daarbij van belang? Lees het in onze whitepaper.
 

Hoe dient u als verzekeraar het belang van de klant?

De klant is koning – het wordt vaak en makkelijk geroepen. Maar hoe dient u met uw verzekeringsbedrijf werkelijk het belang van de klant? Wat zijn daarvoor de voorwaarden en vereisten? Vraag onze verhelderende whitepaper aan.


Technologische ontwikkelingen – waar loopt u als verzekeraar tegenaan?

Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben gevolgen voor risico’s in de samenleving. Denk aan cybercriminaliteit, maar ook aan zelfrijdende auto’s, drones en Segways. Wat betekent dat voor u als verzekeraar of verzekeringsadviseur? U leest het allemaal in onze whitepaper.

 

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Actualiteiten sociale zekerheid

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.