Whitepaper aanvragen

Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

De verwachte ontwikkelingen van de financiële sector

De ontwikkelingen binnen de financiële sector gaan zó snel, het is amper bij te benen. Wat speelt er precies binnen dit vakgebied? En wat kunnen we nog meer verwachten? Lees het rustig na in onze whitepaper De financiële sector van morgen begint vandaag. Vraag hem hieronder aan:

Whitepaper aanvragen

De toekomst van de financiële dienstverlening staat niet voor de deur, maar is eigenlijk al begonnen. In deze whitepaper kijken we met een deskundige blik naar vandaag en naar morgen. Maar dat niet alleen. We helpen u ook op weg om als financieel dienstverlener klaar te zijn voor de toekomst.

Kenners kijken vooruit

Banken hebben plaatsgemaakt voor IT-bedrijven, bankiers zijn IT-specialisten. Geld bestaat niet meer in munt- of briefjesvorm. Sciencefiction? Nu nog wel. Maar in de nabije toekomst misschien niet meer. Lees in het eerste hoofdstuk van onze whitepaper hoe ingrijpend de financiële sector volgens kenners gaat veranderen.

Verandering is nu de norm

Nieuwe ontwikkelingen schudden de financiële sector op. Regels en wetten veranderen, maar vooral de digitalisering heeft een enorme impact. Banen verdwijnen of staan op de tocht, FinTech-bedrijven staan op en ruiken hun kans. Wat speelt er nu allemaal? In hoofdstuk 2 zetten we het op een rij.

Tips voor duurzaam succes

Met een weergave van het heden en een schets van de toekomst bent u er als financieel dienstverlener nog niet. Waar het vooral om draait: hoe wordt u ‘future proof’? Het antwoord op deze vraag mag in deze whitepaper natuurlijk niet ontbreken. In het derde en laatste hoofdstuk vindt u tips waarmee u concreet uit de voeten kunt.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.