Wft Triple A

Permanent actueel zijn én blijven? Gebruik onze Wft Triple A

Snel en gemakkelijk permanent actueel blijven? Doe dat met onze Wft Triple A. Met deze speciaal ontwikkelde, handige tool ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen.

Het gemak van de Wft Triple A?

Je wilt – of moet conform de Wft - altijd actuele informatie over je vakgebied tot je beschikking hebben. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij je eenvoudig aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Als Wft Triple A-gebruiker ben je aantoonbaar permanent actueel door Periodieke Toetsing op basis van een persoonlijk profiel. Het nieuws wordt voor je gefilterd. Dat is wel zo overzichtelijk. De Wft Triple A-tool houdt bij waar je kennis van neemt en wanneer nodig kun je je status eenvoudig rapporteren.

Hoge korting op Wft-PE

Heb je Wft-diploma’s? Dan moet je periodiek een Wft-PE-examen doen om je diploma’s geldig te houden. Als gebruiker van Wft Triple A van NIBE-SVV houd je je vakkennis aantoonbaar op peil en leg je al een goede basis voor je Wft-PE-examen(s). De behandelde onderwerpen komen grotendeels terug in de Wft-PE. Daarom krijg je op basis van je Wft Triple A-abonnement een flinke korting op de Wft-PE-opleidingen van NIBE-SVV. Die korting loopt op tot wel 50%!

 


De voordelen van Wft Triple A op een rij:

  • Altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam
  • Verzekerd van al het relevante nieuws voor je beroepskwalificatie
  • Voordeliger uit voor elke Wft-PE-opleiding die je moet volgen
  • Met Wft Triple A wordt Wft-PE een feest van herkenning! 

Probeer Triple A gratis

Onze Wft Triple A gratis proberen? Sluit een proefabonnement af (stopt na twee maanden automatisch). Voor nog geen € 5,- per maand ben je abonnee. Op een gemakkelijke en prettige manier op de hoogte blijven?  Koop direct een abonnement voor € 58,- per jaar (dat is € 4,83 per maand).

Be relevant, keep the change

Focus op vakmanschap

Webinars die gaan over recente ontwikkelingen in je vakgebied. Bekijk ze kosteloos, ook wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.