Proefabonnement Wft Triple A

Neem nu Wft Triple A twee maanden gratis op proef (stopt automatisch).
 
Nu afsluiten

Permanent Actueel met Wft Triple A

U bent klantmedewerker in de financiële dienstverlening en moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Dat betekent dat u altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op uw vakgebied. Hoe kunt u dat heel gemakkelijk doen? Met de handige, slimme tool die NIBE-SVV heeft ontwikkeld: de Wft Triple A. Gebruik die – als medewerker of als bedrijf in de financiële dienstverlening – en u bent Altijd Aantoonbaar Actueel vakbekwaam. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen.

Wat is Wft Triple A?

U wilt – of moet conform de Wft - altijd actuele informatie over uw vakgebied tot uw beschikking hebben. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij u eenvoudig aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Dat kunt u met de tool Wft Triple A: Altijd, Aantoonbaar, Actueel. Als Wft Triple A-gebruiker bent u aantoonbaar permanent actueel door Periodieke Toetsing op basis van een persoonlijk profiel. Het nieuws wordt voor u gefilterd, wat het overzicht ten goede komt. De Wft Triple A-tool houdt bij waar u kennis van neemt en wanneer nodig kunt u uw status eenvoudig rapporteren. 

Hoge korting op Wft-PE

Heeft u Wft-diploma’s? Dan moet u periodiek een Wft-PE-examen doen om uw diploma’s geldig te houden. Als gebruiker van Wft Triple A van NIBE-SVV houdt u uw vakkennis aantoonbaar op peil en legt u al een goede basis voor uw Wft-PE-examen(s). De behandelde onderwerpen komen grotendeels terug in de Wft-PE. Daarom krijgt u op basis van uw Wft Triple A-abonnement een flinke korting op de Wft-PE-opleidingen van NIBE-SVV. Die korting loopt op tot wel 50%!

Profiteer van de voordelen van Wft Triple A

  • Altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam
  • Verzekerd van al het relevante nieuws voor uw beroepskwalificatie
  • Voordeliger uit voor elke Wft-PE-opleiding die u moet volgen
  • Met Wft Triple A wordt Wft-PE een feest van herkenning!

Probeer Wft Triple A gratis

Onze Wft Triple A gratis proberen? Sluit een proefabonnement af (stopt na twee maanden automatisch)

Voor nog geen 5,- per maand bent ook u abonnee!

Op een gemakkelijke en prettige manier op de hoogte blijven?  Koop direct een abonnement voor € 58,- per jaar (dat is € 4,83 per maand).

Sluit nu af


Bedrijfsabonnement

Speciaal voor bedrijven heeft NIBE-SVV een collectief abonnement met een handig werkgeversdashboard. Hiermee kunt u de actuele vakbekwaamheidsstatus van uw medewerkers monitoren: zowel op individueel niveau als per team en voor het gehele bedrijf of per divisie. Met onze Wft Triple A-tool kunt u bij de AFM eenvoudig aantonen dat uw medewerkers permanent actueel zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier op onze site in. Dan nemen wij contact met u op.

FFP PE-punten

Met uw Permanent Actueel (PA-)abonnement op Wft Triple A kunt u ook 4 PE-punten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) voor de pijler Kennis en Actualiteit (K&A) behalen.
 
Deze PE-punten kent FFP toe op basis van een verplicht profiel met (minimaal) de Wft-modules Vermogen, Hypothecair krediet, Inkomen en Pensioen. Upload het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A naar uw persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl en u ontvangt 4 PE-punten bij FFP en bent ook gelijk Wft-PA.

Proefabonnement Wft Triple A

Neem nu Wft Triple A twee maanden gratis op proef (stopt automatisch).
 
Nu afsluiten

Alles weten over Wft?

Permanent actueel met onze wft triple a tool

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.