Machine Learning

Online training inclusief begeleiding en 2 coachingsavonden

Studiebelasting

Vakgebied

NEXT Academy

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Machine learning is de discipline waarbij patronen in big data ontdekt worden. Deze vormen de basis voor een algoritme waarmee computers toekomstige gedragingen, uitkomsten en trends kunnen voorspellen. In dit programma leert u over de theorie en de praktische toepassingen. U leert in uw eigen tempo aan de hand van online trainingen met video’s, labs en assessments. In dit On Demand programma zijn bovendien begeleiding door een expert en 2 klassikale coachingsavonden opgenomen. Dit programma wordt uitgevoerd door Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Microsoft Gold Learning Partner

Onze businesspartner Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Voor de training wordt gebruikgemaakt van de Computrain Open edX-omgeving met daarop de speciaal door Microsoft ontwikkelde online trainingen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die de theorie en praktijk van machine learning onder de knie willen krijgen en met tools zoals R, Python en Azure machine learning data-scienceoplossingen willen bouwen.

Vooropleiding

U heeft al enige kennis van big data en bent zich bewust van de waarde hiervan voor uw organisatie. Enige kennis op het gebied van SQL is handig.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

Na uw inschrijving krijgt u toegang tot de Computrain Open edX-omgeving met de daarvoor speciaal ontwikkelde officiële online Microsoft-trainingen. De trainingen bevatten video’s, theorie, hands-on labs en bijbehorende assessments. U kunt de assessments maximaal 2 keer doen. Het resultaat telt samen met het Final Exam mee in de eindscore van de module. U kunt direct starten met de zelfstudie.


Tijdens de studie aan de hand van de online trainingen wordt u begeleid door een ervaren trainer waaraan u uw vragen kunt stellen.

Elke zelfstudiemodule wordt afgesloten met een coachingsavond. De data voor deze coachingsavonden vindt u op de website. Tijdens de coachingsavond wordt de stof in hoofdlijnen doorlopen en wordt er nog een keer bij moeilijke onderwerpen stilgestaan. Hiermee bent u optimaal voorbereid op het Final Exam waarmee u zelf de online training afsluit. Als u het Final Exam met succes afsluit, kunt u het officiële Microsoft Certificate of Completion aanvragen.

Studiebelasting en duur

Voor elke zelfstudiemodule geldt een gemiddelde studiebelasting van 4-5 uur per week voor een periode van 4-6 weken. De coachingssessies zijn verspreid over 2 avonden.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

In de bijeenkomsten komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

Principles of machine learning

 • Explore classification
 • Regression in machine learning
 • How to improve supervised models
 • Details on non-linear modeling
 • Clustering
 • Recommender systems

Applied machine learning

 • Explore analysis of time series and forecasting
 • Take a look at spatial data analysis
 • Learn about text analytics
 • Review analysis of images
 • Programming in Python for Data Science
 • Programming in R for Data Science

Examen en certificaat

Beide online trainingsmodules worden afgerond met een Final Exam.

Bij een voldoende resultaat voor de combinatie van de lab assessments en het Final Exam krijgt u per module een vouchercode waarmee u het officiële ‘Microsoft Certificate of Completion‘ kunt aanvragen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Deze training bestaat uit zelfstudie en 2 coachingssessies. De sessies zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur.

 

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 564,-
Trainingsmateriaal: € 100,-
Examenkosten: € 200,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Bij een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.