Opleidingen en trainingen: Skills van de toekomst

Het is een feit: de toenemende digitalisering verandert de manier van werken in de financiële dienstverlening. Grote kans dat u dat zelf al ervaart, of binnenkort gaat ervaren. Het maakt immers nogal wat uit of u een klant face to face of telefonisch te woord staat, of dat u digitaal advies geeft. Nieuwe vaardigheden heeft u echter ook nodig om te kunnen werken in lean of agile scrum teams. Kortom, de skills van de toekomst komen vandaag al van pas. Train ze nu. 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 750 6155 06 826 586 44

Meer over Skills van de toekomst

Wacht niet tot morgen met het ontwikkelen van de skills van de toekomst. U heeft ze namelijk nu al nodig. Want hoe staat u uw klanten te woord via skype of andere digitale programma’s? Haalt u het maximale uit digitaal advies. En hoe zit het eigenlijk met uw vaardigheden op het gebied van ‘oude vertrouwde’ programma’s als Outlook en Excel? Benut u die wel optimaal? Je werkt vaak al veel efficiënter als je de mogelijkheden van die programma’s onder de knie hebt.
 
De uitdagingen van vandaag en morgen beperken zich echter niet tot het beheersen van de (nieuwe) financial technology. Ook skills/vaardigheden worden steeds belangrijker. De digitalisering trend gaat bijvoorbeeld gepaard met het ontstaan van multidisciplinaire teams.  Daarbij kiezen financiële instellingen in toenemende mate voor agile werken (‘agile scrum’ of ‘lean agile scrum’). Zo’n agile methode vraagt om nieuwe vaardigheden, zowel van de medewerkers (‘agile scrum group’) als van de agile coaches. Het volgen van een agile training helpt daarbij. Te denken valt aan een training op het gebied van agile projectmanagement. Of werken ze bij u juist met de Lean Six Sigma-methodiek? Dan is het handiger om een Yellow Belt-programma te volgen. 
 
Digitalisering kent geen grenzen, ook letterlijk niet. U zult dus meer te maken krijgen met buitenlandse contacten of collega’s. Het is dan ook belangrijk uw zakelijk Engels te ontwikkelen, zodat u efficiënt en effectief kunt blijven functioneren.

Voor wie zijn deze opleidingen?

De opleidingen op het gebied van Skills van de Toekomst zijn bedoeld voor medewerkers binnen het bankwezen, verzekeringswezen of het intermediair die graag ‘slimmer’ of anders willen werken: omdat ze dit zelf willen of omdat hun (nieuwe) werkomgeving daarom vraagt.

Welke vooropleiding heb ik daarvoor nodig?

Voor de trainingen die wij hier aanbieden is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel hanteren we een logische volgorde in de Lean trainingen (Yellow belt, Green Belt en Black Belt), of Excel-trainingen (Excel Basis, Advanced-programma's en Expert-programma's). Afgezien van deze volgordelijkheid, is het helemaal aan u om te bepalen welke vaardigheden u graag (verder) wilt ontwikkelen.

Wat brengt de toekomst?

U beweegt mee met de digitalisering. Door nieuwe skills te ontwikkelen op het gebied van onder andere financial techology en agile scrum, kunt u effectiever en efficiënter werken binnen uw huidige functie, maar ook binnen toekomstige functies.

Diverse leergangen Skills van de Toekomst

Wilt u zich optimaal voorbereiden op (lean) agile scrum werken, volg dan onze speciale clustertrainingen op het gebied van Lean Six Sigma. Begin met de Yellow Belt-training, en werk je vervolgens via de Green Belt op tot een echte Black Belt. Wilt u meer halen uit uw Excel-basisvaardigheden? Kies dan voor een Advanced-programma naar uw keuze. Krijgt u er geen genoeg van, daag uzelf dan uit met een Excel Expert-training.

Diploma’s en wettelijke eisen

Na elke Skills van de Toekomst-training die u afrondt, ontvangt u een certificaat. Na afronding van Lean Six Sigma is het bovendien mogelijk om het officiële LSSA-examen Lean Six Sigma Yellow Belt af te leggen.

Maatwerk en advies

De opleidingen van de NEXT Academy verzorgen wij ook voor meerdere medewerkers op locatie, of maken wij op basis van uw voorkeuren op maat.

Interesse?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons via 035 – 7 506 157 of incompany@nibesvv.nl. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden. Daarbij bespreken wij ook voorbeelden die we bij andere opdrachtgevers hebben uitgevoerd.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren