Partners

Wij bieden u graag een zo compleet en kwalitatief mogelijk opleidingsaanbod. Daarom werken we samen met andere (opleidings)organisaties.Wij werken samen met Achmea op het gebied van pensioenopleidingen.
 

Dit opleidingsinstituut in Hanoi heeft NIBE-SVV gevraagd om op basis van haar (inter)nationale ervaring en expertise een aantal hoogwaardige opleidingen te accrediteren.
 

Het verzekeringsvakblad de Beursbengel komt tot stand in samenwerking met een externe redactieraad, waarin externe deskundigen uit diverse bedrijven zitting hebben.

In samenwerking met Capgemini hebben wij de leergang Business class payments ontwikkeld.
 

Wij nemen namens DSI verschillende examens af en bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die voor registratie in een van de DSI-registers verplicht zijn.
 
In samenwerking met GARP hebben wij Financial Risk Management en International Certificate in Banking Risk and Regulation ontwikkeld.
 

De European Banking & Financial Services Training Association (EBTN) is het Europese verbond van opleidingsinstituten in de bancaire sector. EBTN heeft momenteel 26 leden uit 22 verschillende landen en sinds 1 januari 2011 is NIBE-SVV voorzitter van EBTN.
 

Wij zijn lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).
In samenwerking met de NVL hebben wij de Algemene opleiding leasing ontwikkeld.

De modules Toekomstschade en strategie, Schade bij zelfstandigen, Beroepsziekten en Overlijdensschade van de leergang Personenschade zwaar letsel zijn samen met OSR ontwikkeld.
 


In samenwerking met het PIV hebben wij de leergang Personenschade licht letsel ontwikkeld.
 
Wij werken samen met de UvA om het vakgebied risicomanagement verder vorm te geven. Zo sluit de leergang Risicomanagement aan op de Master Enterprise Risk Management van de UvA. Ook krijgen studenten vrijstellingen door erkenning van examens.
 
Wij werken samen met de UvA in de Academie Bank en Verzekeringen. Hierin verzorgen wij een aanbod van Post Graduate-opleidingen en PE opleidingen voor bestuurders en commissarissen van financiële ondernemingen.
 
Wij werken samen met het Verbond van Verzekeraars in het kader van de opleidingen Coördinator Fraudebeheersing en Next Insurance Professional.
 

Als first supplier voor Zorgverzekeraars Nederland hebben wij 3 opleidingen ontwikkeld: Aanspraken zorgverzekeringen, Klantadvisering zorgverzekeringen en Polisbeheer zorgverzekeringen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.