Opleidingen
Permanente educatie

Hebt u interesse in een PE-opleiding voor uw organisatie of intermediair? NIBE-SVV verzorgt de opleiding Incompany. Wanneer het u uitkomt, bij u op kantoor en geheel aangepast aan uw wensen. Dat is wel zo makkelijk! U bent bewust met uw vak bezig, blijft nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen. Als kenniscentrum helpt NIBE-SVV u met betrouwbare informatie, deskundig advies, PE-programma's en -examens. Bij ons blijft u permanent actueel op de manier die u zelf kiest.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Kies opleiding per vakgebied

Permanente Educatie bij NIBE-SVV

Hebt u interesse in een PE-opleiding voor uw organisatie of intermediair? NIBE-SVV verzorgt de opleiding Incompany. Wanneer het u uitkomt, bij u op kantoor en geheel aangepast aan uw wensen. Dat is wel zo makkelijk!

U bent bewust met uw vak bezig, blijft nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen. En als u toch PE moet doen, doet u het goed. Op het juiste niveau. Maar wel graag op de manier en tijd die u het beste past. Als kenniscentrum helpt NIBE-SVV u met betrouwbare informatie, deskundig advies, PE-programma's en -examens. Bij ons blijft u permanent actueel op de manier die u zelf kiest. Want 'bijblijven' of 'een leven lang leren' moet natuurlijk wel zo snel, gemakkelijk en efficiënt mogelijk.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.