Opleidingen
Permanente educatie

Hebt u interesse in een PE-opleiding voor uw organisatie of intermediair? NIBE-SVV verzorgt de opleiding Incompany. Wanneer het u uitkomt, bij u op kantoor en geheel aangepast aan uw wensen. Dat is wel zo makkelijk! U bent bewust met uw vak bezig, blijft nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen. Als kenniscentrum helpt NIBE-SVV u met betrouwbare informatie, deskundig advies, PE-programma's en -examens. Bij ons blijft u permanent actueel op de manier die u zelf kiest.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Permanente Educatie bij NIBE-SVV

Hebt u interesse in een PE-opleiding voor uw organisatie of intermediair? NIBE-SVV verzorgt de opleiding Incompany. Wanneer het u uitkomt, bij u op kantoor en geheel aangepast aan uw wensen. Dat is wel zo makkelijk!

U bent bewust met uw vak bezig, blijft nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen. En als u toch PE moet doen, doet u het goed. Op het juiste niveau. Maar wel graag op de manier en tijd die u het beste past. Als kenniscentrum helpt NIBE-SVV u met betrouwbare informatie, deskundig advies, PE-programma's en -examens. Bij ons blijft u permanent actueel op de manier die u zelf kiest. Want 'bijblijven' of 'een leven lang leren' moet natuurlijk wel zo snel, gemakkelijk en efficiënt mogelijk.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.