Opleidingen Governance, Riskmanagement
en Compliance

De financiële sector heeft een bepalende invloed op een duurzame economie. En daarmee op de hele maatschappij. Financiële dienstverlening is gebaseerd op vertrouwen van consument en markt. Alleen financiële dienstverleners die hun vak verstaan en echt van waarde voor hun klant kunnen zijn, maken het verschil.  

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Toekomstgericht verzekeren in het Solvency II tijdperk

Met de komst van de nieuwste Europese prudentiële regels (waarbij het vooral gaat om Solvency II) zijn verregaande eisen geïntroduceerd voor het toezicht op solvabiliteit, governance, operationeel riskmanagement en voor het toezicht op verzekeraars verbonden in een groep. Met deze richtlijn Solvency II wordt gestreefd naar een betere werking van de interne verzekeringsmarkt en een betere bescherming van verzekeringnemers en begunstigden. Dit nieuwe toezichtraamwerk houdt de gemoederen bij verzekeraars flink bezig, aangezien het van grote invloed zal blijken op de werkzaamheden van alle medewerkers. Het Verbond van Verzekeraars, de Universiteit van Amsterdam en NIBE-SVV hebben drie programma's ontwikkeld om de praktische gevolgen van Solvency II voor u en uw organisatie te belichten.

Lees hier meer over het Solvency II programma van NIBE-SVV, of download hier het inschrijfformulier.

Meer over opleidingen Governance en Compliance

Het werkveld van financieel dienstverleners verandert constant, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. NIBE-SVV is dé opleider van de financiële dienstverlening. Dankzij onze opleidingen en trainingen bent u altijd up-to-date, voorbereid en dus slagvaardig. NIBE-SVV biedt een heel scala aan opleidingen en trainingen die het hele werkveld omvatten, van basisopleidingen tot opleidingen voor experts. We staan midden in de branche en werken samen met toonaangevende organisaties in de branche.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.