Training DSI Vaardigheden 
Vermogensbeheerder Particulier

Praktijkgericht en examengericht oefenprogramma


Niveau

Vaardigheden

Studiebelasting

10 uur

Vakgebied Opleidingsvariant

E-learning

Vanaf prijs

Algemeen

Vermogensbeheerders die in een van de registers van DSI willen worden opgenomen, dienen naast onder andere de opleiding DSI Integriteitsmodule deze module DSI Vaardigheden Vermogensbeheerder Particulier te volgen. Deze module is gericht op achtergrondinformatie over de vaardigheden en op het oefenen van de vaardigheden. De focus zal daarbij liggen op situaties die de deelnemers in de eigen praktijk tegenkomen. Dit compacte en praktijkgerichte programma is door zijn inhoud en aanpak zeer interessant. U voldoet hiermee tevens aan een van de verplichtingen voor registratie in het DSI-register.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor vermogensbeheerders particulier die een DSI-registratie willen behalen.

Doel en opzet

Doel van dit programma is dat u actuele kennis opdoet over de achtergrond van de vaardigheden van een vermogensbeheerder particulier. Verder gaat u deze vaardigheden ook daadwerkelijk oefenen. Deze vaardighedenmodule wordt u in een e-learningvariant aangeboden. U oefent de vaardigheden op dezelfde wijze zoals de vaardighedentoets Vermogensbeheerderder Particulier afgenomen wordt. Deze aanpak maakt de opleiding uiterst aantrekkelijk, effectief en efficiënt.

Vooropleiding

Het uitgangspunt voor deze opleiding is dat u beschikt over een 
HBO-werk- en -denkniveau en dat u enige kennis van en inzicht in de effectenbranche heeft.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma

Studieprogramma

In deze module krijgt u cliëntsituaties aangereikt waarbij u de cliëntgegevens, een situatieschets en de opdracht krijgt. Vervolgens wordt u geconfronteerd met de cliënt door middel van een filmpje. U reageert vervolgens naar de cliënt via de webcam en een microfoon. Bij de verschillende soorten vragen zijn richtlijnantwoorden vermeld.

Examen en certificaat

Het vaardighedenexamen wordt digitaal afgenomen en bestaat uit 12 vragen. In elke vraag is een situatie opgenomen waarbij u de cliëntgegevens, een situatieschets en de opdracht krijgt. Vervolgens wordt u geconfronteerd met de cliënt door middel van een filmpje. U reageert naar de cliënt via de webcam en microfoon. Uw antwoord wordt door een assessor beoordeeld.

Bij voldoende resultaat bij de vaardighedentoets ontvangt u het certificaat ‘DSI Vaardigheden Vermogensbeheerder Particulier’ van NIBE-SVV. Dit certificaat heeft u onder andere nodig om opgenomen te kunnen worden in het DSI-register.

Lesplanning

Lesplanning

U kunt deze opleiding volgen in de e-learningvariant. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten. Het digitale examen is onderdeel van de opleiding. De examenkosten staan separaat vermeld in het kostenoverzicht. U bent vrij in het kiezen van een eigen examendatum.

DSI Vaardigheden Vermogensbeheerder Particulier (e-learning inclusief examenrecht)

Startmaand Variant Dag Locatie
Augustus 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
September 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Oktober 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
November 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
December 2017 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Januari 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Februari 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Maart 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Juni 2018 E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
Juli 2018 E-learning N.v.t. E-learning

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4637 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

E-Learning € 100,00
Examenkosten € 200,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 300,00

Kosten

E-learning: € 100,-
Examenkosten: € 200,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Studiegids aanvragen

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.