< Opleidingen DSI

Training DSI Vaardigheden Financieel Adviseur

Ontwikkel uw advies- en communicatievaardigheden

Niveau

Vaardigheden

Studiebelasting

10 uur

Vakgebied
Opleidingsvariant

E-learning, Dag en Zaterdag

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

Financieel adviseurs die in een van de registers van DSI willen worden opgenomen, dienen naast onder andere de opleiding DSI Integriteitsmodule deze module DSI Vaardigheden Financieel Adviseur te volgen. Deze module is gericht op achtergrondinformatie over de vaardigheden en op het oefenen van de vaardigheden. De focus zal daarbij liggen op situaties die de deelnemers in de eigen praktijk tegenkomen. Dit compacte en praktijkgerichte programma is door inhoud en aanpak zeer boeiend en interessant. U voldoet hiermee tevens aan een van de verplichtingen voor registratie in het DSI-register.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor financieel adviseurs die een DSI-registratie willen behalen.

Vooropleiding

Het uitgangspunt voor deze opleiding is dat u beschikt over een MBO-werk- en -denkniveau en dat u enige kennis van en inzicht in de effectenbranche heeft.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

Doel van dit programma is dat u actuele kennis opdoet over de achtergrond van de vaardigheden van een financieel adviseur. Verder gaat u deze vaardigheden ook daadwerkelijk oefenen. Deze vaardighedenmodule wordt u in een e-learningvariant aangeboden. U oefent de vaardigheden op dezelfde manier als de wijze waarop de vaardighedentoets Financieel Adviseur afgenomen wordt. Bij de verschillende soorten vragen worden er richtlijnantwoorden vermeld. Deze aanpak maakt de opleiding uiterst aantrekkelijk, effectief en efficiënt.

Studiebelasting en duur

De opleiding wordt gegeven via e-learning. U bepaalt zelf uw studietempo. Gemiddeld duurt de opleiding 2 weken. Het doornemen van de leerstof en het maken van diverse opdrachten betekent dan een studiebelasting van ongeveer 5 uur per week.

Studieprogramma

Studieprogramma

de module bestaat uit het volgende:

  • U krijgt cliëntsituaties aangereikt waarbij u de cliëntgegevens, een situatieschets en een opdracht krijgt
  • U wordt geconfronteerd met de cliënt door middel van een filmpje
  • U reageert via webcam en microfoon op de cliënt

Examen en certificaat

Het vaardighedenexamen wordt digitaal afgenomen en bestaat uit 12 vragen. In elke vraag is een situatie opgenomen waarbij u de cliëntgegevens, een situatieschets en de opdracht krijgt. Vervolgens wordt u geconfronteerd met de cliënt door middel van een filmpje. U reageert naar de cliënt via de webcam en microfoon. Uw antwoord wordt door een assessor beoordeeld.

Bij een voldoende resultaat bij de vaardighedentoets ontvangt u het certificaat ‘DSI Vaardigheden Financieel Adviseur’ van NIBE-SVV. Dit certificaat heeft u nodig om opgenomen te kunnen worden in het DSI-register.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

U kunt deze opleiding volgen in de e-learningvariant. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten. Het digitale examen is onderdeel van de opleiding. De examenkosten staan separaat vermeld in het kostenoverzicht. U bent vrij in het kiezen van een eigen examendatum.

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Ieder jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start in 2018. Nu starten? Klik dan op Start in 2017.

Start in 2017
Close

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Iedere jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma van een opleiding kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knoppen aangeven of u de opleidingsvariant in 2017 of in 2018 wilt bekijken.

DSI Vaardigheden Financieel Adviseur (e-learning inclusief examenrecht)

Startmaand Variant Dag Locatie
Januari 2018 E-learning N.v.t. E-learning

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4633 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

DSI Vaardigheden Financieel Adviseur (e-learning inclusief examenrecht) Totaalprijs: € 300,-

E-Learning € 100,-
Examenkosten € 200,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 300,-

DSI Vaardigheden Financieel Adviseur (klassikaal inclusief examenrecht) Totaalprijs: € 955,50

Klassikaal € 750,-
Examenkosten € 200,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 5,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 955,50

Kostenspecificatie

E-learning: € 100,-
Examenkosten: € 200,-

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.