Training Praktijkexamen FFP

Compacte assessmenttraining ter voorbereiding op het FFP praktijkexamen

Vakgebied

FFP

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Deze vaardigheidstraining is conform het examen en PE-traject van de FFP opgezet en is bedoeld ter voorbereiding op het verdedigen en presenteren van de case. In een dagbijeenkomst zal aandacht worden besteed aan het verdedigen van de case. NIBE-SVV is officieel geaccrediteerd als opleidingsinstituut door FFP.

Doelgroep

Deze examentraining richt zich op financieel adviseurs, accountants en fiscalisten, die kandidaat FFP’er zijn en die goed voorbereid willen aantreden op het initiële praktijkexamen. Ook als u goed voorbereid wilt zijn op het PE mondeling, is deze training buitengewoon interessant voor u.

Doel en opzet

Deze training omvat zowel inhoudelijke als methodische aspecten. U past uw kennis integraal toe door middel van uitgebreide casuïstiek die u voorafgaand aan de eerste bijeenkomst uitwerkt en indient bij uw docent, met behulp van de digitale leeromgeving. U ontvangt van uw docent feedback op de door u uitgewerkte case. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt ingezoomd op uw kennishiaten en dat van uw mededeelnemers. Uiteraard wordt er ook zeer uitgebreid stilgestaan bij de training van uw schriftelijke en mondelinge presentatievaardigheden en gesprekstechnieken.

Vooropleiding

Van deelnemers wordt verwacht dat zij recent deel hebben genomen aan een FFP-opleiding en voornemens zijn op korte termijn examen of PE mondeling te doen.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 15 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Studieprogramma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Alle kennisonderdelen die gerelateerd zijn aan de 9 life events
  • Presentatievaardigheden en gesprekstechnieken

Bewijs van deelname

Aan het eind van deze training ontvangt u een bewijs van deelname. U bent dan verzekerd van een goede voorbereiding op uw examen of PE mondeling.

Trainingsvarianten

U kunt deze training volgen in de klassikale variant. U volgt een klassikale bijeenkomst, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomst wordt in een dagvariant aangeboden. De dagtraining omvat 1 bijeenkomst van 09.30 uur tot 16.30 uur.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Praktijkexamen FFP gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035-7 506 155 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kosten

Trainingskosten: € 175,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 175,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.