Training Effectief Onderhandelen voor Financieel Professionals

Behaal het maximale uit je onderhandelingen

Studiebelasting

Vakgebied

Next Academy

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

11-11-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ervaar je vanwege een gebrek aan onderhandelingsvaardigheden tegenvallende resultaten bij omzet, partners of samenwerkingen? Ervaar je geregeld een zwakke onderhandelingspositie tijdens het sluiten van bijvoorbeeld deals? Goed onderhandelen in een financiële omgeving kan een essentieel onderdeel zijn van je werk. Is deze situatie herkenbaar voor jou? Dan is deze training essentieel. In deze training krijg je inzicht in de structuur van onderhandelingen en in verschillende onderhandelingsstijlen. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van gesprekken, je doelen stellen en het beïnvloeden van je gesprekspartner. Door te oefenen met onderhandelingsgesprekken leer je dit effectief toe te passen. Na afloop ga je zelfverzekerd onderhandelingen aan en haal je betere resultaten.

Doelgroep

Deze zeer uitdagende training is geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de financiële sector en frequent met onderhandelingen te maken hebben. Je kunt denken aan onderhandelingen namens en met klanten, collega’s, leveranciers, leidinggevenden of projectleden. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Doel en opzet

In de training komen alle aspecten van een succesvol onderhandelingsproces aan de orde. Je hanteert verschillende stijlen en weet hoe je je het beste kunt voorbereiden. Tijdens de bijeenkomsten oefen je met verschillende onderhandelingsgesprekken. Deze gesprekken evalueer je, waarbij je in de discussies leert van je medestudenten en trainer. Zo ontwikkel je op interactieve wijze je onderhandelingstactieken. Hierbij houdt de trainer jouw specifieke leerdoelen in het oog.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.