Opleiding Personenschade Zwaar Letsel: Regie

Module uit de leergang Personenschade Zwaar Letsel


Algemeen

Als schadebehandelaar zwaar letsel wilt u de maatschappelijke, financiële en persoonlijke schade van het slachtoffer zo veel mogelijk beperken. Daarom is het belangrijk het schadebehandelingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. In deze module richt u zich op kennis en vaardigheden die u in staat stellen de regie in dit proces te voeren en te behouden. U kunt hierbij denken aan: het opstellen van een dossierstrategie en behandelplan, en strategisch communiceren en onderhandelen. Deze opleiding van NIBE-SVV vormt 1 van de 2 verplichte modules uit de complete leergang Personenschade Zwaar Letsel.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor belangenbehartigers, schadebehandelaars of -regelaars. U bent werkzaam bij een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekeraar, schaderegelings- of expertisebureau, makelaar of tussenpersoon. U wilt graag op een praktijkgerichte manier inzichten en vaardigheden ontwikkelen waarmee u in het schadebehandelingsproces de regie voert en behoudt.

Doel en opzet

Doel van de opleiding is dat u kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelt die u nodig heeft om het gehele schadebehandelingsproces optimaal te controleren en regisseren. U leert oog te hebben voor posities, belangen en doelstellingen van de betrokken partijen. Hierop stemt u uw communicatie, dossier- en onderhandelingsstrategie, en behandelplan af. Zo verkrijgt en behoudt u de regie tijdens het regelen van de schade. U krijgt les van docenten die al jaren werken op het gebied van zwaar letsel. Zij hebben hierdoor veel praktijkervaring. Ook in uw huiswerkopdrachten en cases tijdens de les, sluit de leerstof zoveel mogelijk aan op de praktijk.

Vooropleiding

U heeft minimaal MBO-werk- en -denkniveau. Ook bouwen wij voort op algemene kennis van financiële dienstverlening. Denk hierbij aan kennis zoals aangeboden in Wft-modules of de leergang Personenschade Licht Letsel.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 50 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Vrijstellingen

Deze opleiding kunt u inbrengen in de volledige leergang Personenschade Zwaar Letsel van NIBE-SVV.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Communicatie met het slachtoffer
  • Opstellen van behandelplannen
  • Onderhandelen over de schade
  • Regelen van de schade

Wilt u zich inschrijven voor de opleiding Personenschade Zwaar Letsel: Regie?
Neem dan contact op via 035 - 7 506 155 of projectbureau@nibesvv.nl.

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Personenschade Zwaar Letsel: Regie’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

U volgt de opleiding in de klassikale variant. De bijeenkomsten worden zowel in een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding omvat 2 bijeenkomsten. De avondopleiding omvat 4 bijeenkomsten.

Wilt u zich inschrijven voor de opleiding Regie?
Neem dan contact op via 020-7606909 of projectbureau@nibesvv.nl

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Personenschade Zwaar Letsel: Regie gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Cursusgeld: € 1.995,-
Studiemateriaal: € 100,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Cursusgeld: € 1.995,-
Studiemateriaal: € 100,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.