Training Online Klantcontactstrategie

Meer conversie met een succesvolle klantcontactstrategie

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Om uw concurrentie voor te blijven is het cruciaal om u als merk te onderscheiden. Tijdens deze training Online Klantcontactstrategie leert u online het verschil te maken. Door goed inzicht in hoe uw klant zich oriënteert, weet u ook hoe u uw klant het beste kunt bereiken. U kunt hierdoor een succesvolle en effectieve online klantcontactstrategie ontwikkelen en implementeren. Deze training wordt uitgevoerd door LECTRIC, businesspartner van NIBE-SVV.

Officieel erkend

Op basis van deze training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 18 PE-punten.

Doelgroep

Deze boeiende training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met klantcontactstrategie, bijvoorbeeld marketeers, communicatie- en pr-medewerkers.

Vooropleiding

Voor deze training is geen speciale vooropleiding vereist.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Doel en opzet

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Onder begeleiding van enthousiaste trainers gaat u direct aan de slag in de praktijk, zodat u ziet wat een goede online klantcontactstrategie voor u en uw organisatie kan betekenen. U zult merken hoe prettig dat werkt.

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Online Klantcontactstrategie een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun - en uw - vakgebied op de voet.

Studiebelasting en duur

De training Online Klantcontactstrategie duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Customer journey
 • Customer lifecycles begrijpen
 • Cross-channel customer journeys
 • Touchpoints en kanalen
 • Social & mobile CRM
 • Digital analytics & big data
 • Relevante en consistente klantbeleving
 • KPI’s binnen klantcontactstrategie
 • Contentstrategie
 • Omnichannel contactstrategie
 • Ontwikkelen klantcontactstrategie
 • Implementatie van de klantcontactstrategie

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Online Klantcontactstrategie’.

Lesplanning

Deze training bestaat uit 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Online Klantcontactstrategie

Startmaand Variant Dag Locatie
09-04-2018 Dag Maandag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
09-04-2018 Dag Maandag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
09-04-2018 Dag Maandag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
15-06-2018 Dag Vrijdag Regio Utrecht

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035-7 506 155 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kosten

Trainingskosten € 1.485,-
Trainingsmateriaal € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.723,50

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 1.485,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.