Next Financial Skills

Onderdeel van leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional

Studiebelasting

5

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

06-04-2022
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional werk je in een voortdurend veranderende omgeving. Door wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen worden andere eisen gesteld aan je vakbekwaamheid en (inter)persoonlijke vaardigheden. Daarnaast heb je met je rol in de financiële dienstverlening een belangrijke maatschappelijke functie. In deze opleiding Next Financial Skills wordt daarom aandacht besteed aan integriteit, privacy en het op een verantwoorde manier geven van vernieuwd financieel advies. Aan het einde van de opleiding weet je hoe je in deze digitale wereld een goede klantrelatie kunt opbouwen en onderhouden. Dit programma is onderdeel van de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Vrijstellingen

Deze opleiding kun je inbrengen in de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Als je alle modules en de afrondende eindopdracht van de volledige leergang Next Financial Professional of Next Insurance Professional met goed gevolg afrondt, ontvang je respectievelijk het diploma Next Financial Professional of het diploma Next Insurance Professional.

Jouw loopbaan

Deze opleiding is geschikt voor financieel dienstverleners bij banken en verzekeraars. Ook voor zelfstandig financieel adviseurs en iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het adviseren van de toekomst is de opleiding interessant.

Wil je na het afronden van deze opleiding je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan raden we je aan de leergang Next Financial Professional of Next Insurance Professional te volgen. Ook onze nieuwe opleiding Post HBO Informed Data-driven Insurance is waarschijnlijk interessant voor jou.

Doel en opzet

Het doel van Next Financial Skills is inzicht te geven in de nieuwe vaardigheden die je nodig hebt door de ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Je leert over deze trends en combineert dit onder andere met ethiek, privacy en integriteit. Door middel van praktijksituaties kun je goed oefenen en train je meteen de onderwerpen vanuit de lesstof.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt onze klassikale lessen ook volgen via virtual classroom. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Met virtual classroom krijg je online en op vaste tijden les van je docent. Je volgt de lessen online samen met andere studenten, net zoals je dat op locatie zou doen. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via de locatie Virtual classroom.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.