Opleiding Master of Business Administration (MBA), specialisatie Financial services management

specialisatie Financial services management

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Wilt u zich op Masterniveau specialiseren op het gebied van financiële dienstverlening? Kies dan voor deze opleiding Master of Business ­Administration (MBA), specialisatie Financial services management. In dit programma verdiept u zich in bedrijfsprocessen en in de totstandkoming van financiële producten. Daarnaast richt u zich op thema´s als beleid maken, analyseren en adviseren. De opleiding gaat uit van de praktijk. Daarbij wordt ingehaakt op de meest actuele trends en ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Deze benadering zult u als heel aantrek­kelijk en inspirerend ervaren. Als u uw getuig­schrift behaalt, mag u de graad MBA voeren. De opleiding wordt uitgevoerd door NCOI.

NVAO-geaccrediteerd

De MBA-opleiding wordt aangeboden door onze businesspartner NCOI. NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/­Master) te verlenen. De NVAO-accreditatie garandeert dat deze MBA-opleiding voldoet aan alle kwaliteits­eisen. Bij een positieve ­afronding van deze Master­opleiding heeft u het recht de internationaal erkende graad MBA te voeren.

Doelgroep

U bent ambitieus en wilt graag opgeleid worden tot Master of Business Administration. Wilt u zich specialiseren op het gebied van financiële dienstverlening op erkend Masterniveau.? Dan is deze specialisatie van de MBA erg interessant voor u.

Doel en opzet

Deze specialisatie is ontwikkeld voor werkenden. De opleiding duurt 2 jaar met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken. Het programma is opgebouwd uit 7 Master­classes, die zijn verdeeld over 2 fases, en een eindscriptie. Hierdoor kunt u uw opleiding flexibel indelen en zo uitstekend combineren met uw drukke baan.

De MBA-opleiding wordt volledig in het ­Nederlands verzorgd. Communiceren in uw moedertaal scheelt veel tijd. Het wegnemen van taalbarrières leidt tot betere discussies, die ­daarmee de gewenste diepgang krijgen. De ­literatuur is een mix van Nederlandstalige en Engelstalige boeken op ­Masterniveau. We voorzien u van een Nederlandstalige studiewijzer en aanvullende ­mate­rialen waardoor u het Engelse studiemateriaal op een prettige en efficiënte manier kunt bestuderen­.

De MBA-opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd door NCOI en zijn zowel inhoudelijk zeer deskundig als didactisch sterk onderlegd. Onze docenten maken de bijeenkomsten ­inspirerend, afwisselend en uitdagend. U gaat actief aan de slag met de ­theorie, opdrachten, cases en praktijk­situaties. In het accreditatie­rapport van de NVAO heeft de accreditatie­commissie aangegeven zeer onder de indruk te zijn van het hoge niveau en de gedrevenheid van het docentenkorps van NCOI.

In fase 1 doorloopt u een modulair programma, waarin u direct aan de slag gaat met de kern van bedrijfskunde. Deze fase bestaat uit 4 Master­classes, die u elk afsluit met een eindopdracht of case. Vanuit strategisch perspectief bekijkt u de organisatie en het management van organisaties. Tot slot rondt u fase 1 als geheel af met een integrale opdracht. Hierin brengt u alle kennis en vaardigheden die u in deze fase heeft opgedaan samen.

In fase 2 van de MBA-opleiding volgt u 3 Masterclasses. U specialiseert zich in financieel servicemanagement met de Masterclass Strategisch Financial Services Management. U krijgt verder inzicht in processen en het managen ervan tijdens de Masterclass Bedrijfskundig Procesmanagement. Daarnaast wordt er in de Masterclass Persoonlijk Leiderschap diepgaand aandacht besteed aan uw ontwikkeling als professioneel manager. U werkt aan een persoonlijk reflectieverslag.

U sluit de MBA-opleiding af met een eindscriptie. U krijgt een persoonlijke scriptie­begeleider toegewezen, die u ondersteunt en begeleidt om tot een optimaal resultaat te komen.

Toelatingsvoorwaarden

U heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond binnen het brede gebied van bedrijfskunde, management of economie, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet? Dan zijn er mogelijk andere manieren om toegelaten te worden, zoals een instroomprogramma. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze ­studieadviseurs.

Online leeromgeving

U maakt gebruik van de meest actuele litera­tuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma 60 EC

Fase 1 Kernprogramma

  • Masterclass Organisatie en Management 6 EC
  • Masterclass Strategisch Management 6 EC
  • Masterclass Financieel Management 6 EC
  • Masterclass Human Resources Management 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC

Fase 2 Topprogramma

  • Masterclass Strategisch Financial Services Management 6 EC
  • Masterclass Bedrijfskundig Procesmanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC
  • Afstuderen 13 EC

Getuigschrift

U sluit uw Masteropleiding af met het officiële getuigschrift ‘Master of Business Administra­tion’, met als specialisatie Financial services management van NCOI University of Applied Services. Met dit gewaardeerde ­officiële MBA-getuigschrift heeft u tevens het recht de internationaal erkende graad MBA achter uw naam te voeren.

Studeren op afstand

Deze opleiding kunt u grotendeels op afstand volgen, zonder bijeenkomsten en met meer flexibiliteit. Zie Studeren op afstand voor meer informatie.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Master of Business Administration (MBA), specialisatie Financial services management gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

 
Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.