Training Leidinggeven aan Mobiliteit

Leer omgaan met mobiliteit binnen uw organisatie in deze praktijkgerichte training

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Als manager of leidinggevende binnen de financiële dienstverlening heeft u te maken met mobiliteit van uw medewerkers. Door bijvoorbeeld een reorganisatie moeten zij gedwongen uitkijken naar een nieuwe baan of ze willen zelf van functie veranderen. Dat vraagt van u een professionele houding en benadering. Hoe houdt u uw personeel gemotiveerd? Hoe bewaakt u de productiviteit? Hoe brengt u slecht nieuws? In deze training krijgt u hiervoor handvatten aangereikt. In korte tijd doet u relevante kennis en vaardigheden op die u direct in uw eigen werksituatie kunt toepassen.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor leidinggevenden die professioneel en zorgvuldig willen omgaan met mobiliteit.

Doel en opzet

In deze korte, praktijkgerichte training verdiept u zich in diverse onderwerpen die met mobiliteit te maken hebben. U leert mobiliteit binnen uw eigen organisatie in goede banen te leiden, waarbij u scherp oog houdt op een optimale productiviteit. Op deze manier krijgt u duidelijk inzicht in wat er komt kijken bij mobiliteit binnen de financiële dienstverlening.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 18 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen in deze training aan bod:

  • Wat verstaan we onder mobiliteit?
  • Rechtspositionele uitgangspunten voor mobiliteit
  • Mobiliteitscijfers Personeelsmonitor
  • Uitgangspunten van duurzame inzetbaarheid als containerbegrip voor mobiliteit
  • Mogelijkheden van strategische personeelsplanning en -analyse
  • Koppeling aan stijl van leidinggeven
  • Gesprekken met de medewerkers
  • Positie van P & O

Bewijs van deelname

Na actieve deelname ontvangt u het bewijs van deelname ‘Leidinggeven aan Mobiliteit’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

De training bestaat uit 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Leidinggeven aan Mobiliteit gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4663 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.