Training Leidinggeven aan Het Nieuwe Werken

Geef vorm aan uw leiderschapsstijl binnen het nieuwe werken

Vakgebied

Algemeen

In een snel veranderende wereld, waarin bedrijven en medewerkers niet langer gebonden zijn aan één locatie en plaats- en tijdonafhankelijk werken, krijgt u als manager te maken met nieuwe uitdagingen. In deze training leert u vorm te geven aan uw leiderschapsstijl binnen het nieuwe werken (HNW). U leert onder meer wat uw sterkten en zwakten zijn, zodat u effectief met het nieuwe werken aan de slag kunt gaan.

Uw resultaat

  • U heeft een heldere visie op het nieuwe werken en het leidinggeven daaraan.
  • U heeft de juiste vaardigheden om op maat leiding te geven binnen het nieuwe werken in uw organisatie.
  • U geeft in de context van het nieuwe werken vorm aan het behalen van resultaten, het maken en nakomen van afspraken, het ontwikkelen van medewerkers en het leidinggeven aan verandering.

Doelgroep

Deze training is voor ervaren managers die leidinggeven binnen de 
context van het nieuwe werken, flexwerken of binnen andere flexibele arbeidsvormen.

Doel en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Hiermee kan de trainer beter inspelen op uw leerwensen en is het effect van de training groter.

In de training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt 
op oefenen, onder andere met rollenspelen. U ontvangt persoonlijke, grensverleggende feedback. Uiteraard is er ook aandacht voor uw sterke kanten. Alle oefeningen betreffen de praktijk waarmee u als leidinggevende te maken heeft. Bijvoorbeeld het werken met doelstellingen en timemanagement. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw mededeelnemers, die vaak uit andere branches komen.

Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot onze online leeromgeving.

De maximale groepsgrootte bij deze training is 12 deelnemers.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 18 uur.

Studieprogramma

Studieprogramma

Tijdens deze training wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Visie en verbinden

  • Werken vanuit verbinding, vertrouwen, stevigheid en sensitiviteit

Leiderschap en sturen

  • Effectief leiderschap binnen het kader van HNW
  • Resultaatgericht sturen volgens ITO-methode
  • Faciliteren van ontwikkeling bij werknemers op afstand
  • HNW SWOT-analyse

Psychologie en slimmer werken

  • De psychologie van HNW
  • Slimmer werken bevorderen
Lesplanning

Lesplanning

Deze training bestaat uit 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Leidinggeven aan het Nieuwe Werken gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4675 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.