Opleiding Examentraining FFP Generiek en FFP Familie

De optimale voorbereiding op het officiële FFP-examen

Niveau

Vakopleidingen

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

Volgt u de opleidingen FFP Generiek en FFP Familie? En wilt u zich extra goed voorbereiden op het multiplechoice-examen hiervan bij de federatie financieel planners (ffp)? Dan is deze examentraining perfect voor u. In 1 dag wordt u klaargestoomd voor het examen. met het slagen voor dit examen toont u aan te beschikken over basisvaardigheden op het gebied van financiële planningen. daarnaast toont u aan kennis te hebben van de financiële gevolgen van veranderingen in een familie. een positieve afronding van het examen leidt bovendien tot de mogelijkheid te worden opgenomen in het prestigieuze register van de ffp.

Doelgroep

U wilt graag extra examentraining volgen voor het gecombineerde examen van de opleidingen FFP Generiek en FFP Familie.

Doel en opzet

Tussen de laatste bijeenkomst van uw opleiding en het examen in wordt een sessie gepland waarin u examenvragen oefent. Verder krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan de docent. Zo bent u optimaal voorbereid op het FFP-examen.

Studiebelasting en duur

Deze training duurt 1 dag. Het volgen van de bijeenkomst, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur.

Studieprogramma

Studieprogramma

In deze training wordt u uitstekend voorbereid op het officiële FFP-examen.

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomst ontvangt u het bewijs van deelname ‘Examentraining FFP Generiek en FFP Familie’ van NIBE-SVV. Het bewijs van deelname van deze training is onderdeel van de leergang FFP Financiële Planning van NIBE-SVV. Als u het officiële FFP-examen behorende bij de opleidingen FFP Generiek en FFP Familie wilt afleggen, dan dient u zich via www.ffp.nl zelf aan te melden. De kosten van het examen zijn voor eigen rekening.

Lesplanning

Lesplanning

De training bestaat uit 1 dag. De bijeenkomst is van 09.30 uur tot 16.30 uur. Deze training start in mei en december 2018. 

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Ieder jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start in 2018. Nu starten? Klik dan op Start in 2017.

Start in 2017
Close

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Iedere jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma van een opleiding kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knoppen aangeven of u de opleidingsvariant in 2017 of in 2018 wilt bekijken.

Examentraining FFP Generiek en FFP Familie

Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Donderdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Donderdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Maandag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Maandag Rotterdam

 
Kostenspecificatie

Kosten

Cursusgeld € 250,-
Studiemateriaal € 50,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 325,-

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 250,-
Studiemateriaal: € 50,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.