ESMA Retail Informeren Permanent Vakbekwaam 2021

Houd je DSI-registratie in stand

Studiebelasting

8

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

Oktober 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Informeer je klanten over beleggingen en sta je geregistreerd in het register DSI Informeren Beleggen Retail (ESMA)? Dan dien je vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om je vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het Permanent Vakbekwaam-programma bij NIBE-SVV houd je je kennis en vaardigheden op peil en blijf je bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma ESMA Retail Informeren Permanent Vakbekwaam 2021 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register DSI Informeren Beleggen Retail (ESMA).

Moet je het Permanent Vakbekwaam-programma 2020 nog inhalen? Dat kan uiteraard bij ons. Neem daarvoor contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 506 155.

Direct resultaat

  • Aantoonbaar permanent vakbekwaam
  • Certificaat na afronding
  • Automatische verlenging van je DSI-registratie

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die klanten informeert over beleggen en gecertificeerd wil blijven voor het register DSI Informeren Beleggen Retail (ESMA) van DSI. Als je bijvoorbeeld werkzaam bent bij een beursorderlijn of een afdeling operations beleggen en je je bezighoudt met het uitvoeren, ontvangen of doorgeven, dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis. Dit doe je door middel van toegankelijke, actuele artikelen en de oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. Je hebt regie over je eigen leerproces: je bepaalt zelf waar en wanneer je leert en in welke volgorde je de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

Dit programma sluit aan op de opleidingen ESMA Retail Informeren, ESMA Retail Informeren Kennis en ESMA Retail Informeren Vaardigheden van NIBE-SVV. En/of je bent ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Informeren Retail (ESMA).

Studiebelasting en duur

Het programma loopt per kalenderjaar. Elk jaar start met een nieuwe cyclus. Het programma dient voor het einde van het kalenderjaar te worden afgerond.

Je doorloopt het programma in je eigen tempo. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 6-8 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je nodig hebt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.