Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2021

Houd je DSI-registratie in stand

Studiebelasting

5

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

December 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam als effectenhandelaar? Heb je de opleiding Effectenhandelaar afgerond? En/of sta je geregistreerd in het register DSI Effectenhandelaar? Dan dien je sinds 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om je vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het Permanent Vakbekwaam-programma bij NIBE-SVV houd je je kennis en vaardigheden op peil en blijf je bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2021 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register DSI Effectenhandelaar.

Moet je het Permanent Vakbekwaam-programma 2020 nog inhalen? Dat kan uiteraard bij ons. Neem daarvoor contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 506 155.

Direct resultaat

  • Aantoonbaar permanent vakbekwaam
  • Certificaat na afronding
  • Automatische verlenging van je DSI-registratie

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor effectenhandelaren die orders uitvoeren van effecten, opties en futures en/of deze effecten, opties en futures verhandelen voor rekening en risico van een financiële organisatie en gecertificeerd willen blijven voor het register DSI Effectenhandelaar. Dit programma is ook relevant voor iedereen die vanuit zijn vakgebied in aanraking komt met effecten, opties en futures en op de hoogte wil blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma kun je op laagdrempelige wijze aantoonbaar je kennis actualiseren. Dit doe je door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. Je hebt regie over je eigen leerproces: je bepaalt zelf waar en wanneer je leert en in welke volgorde je de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

Dit programma bouwt voort op de opleiding Effectenhandelaar en het diploma DSI Effectenhandelaar. Het jaarlijks volgen van dit programma is een voorwaarde voor DSI-certificering en behoud van registratie in het register DSI Effectenhandelaar.

Studiebelasting en duur

Het programma loopt per kalenderjaar. Elk jaar start met een nieuwe cyclus. Het programma dient voor het einde van het kalenderjaar te worden afgerond.

Je doorloopt het programma in je eigen tempo. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 5-7 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je nodig hebt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.