Opleiding DSI Senior beleggingsadviseur: klantintake

Onderdeel van leergang DSI Senior Beleggingsadviseur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

De module Klantintake richt zich onder andere op de wettelijke kaders en de zorgplicht en verantwoordelijkheden die daaruit voortvloeien. Daarnaast komen de assetallocatie en cashflowmanagement uitgebreid aan bod. De module Klantintake is onderdeel van de leergang DSI Senior Beleggingsadviseur. deze actuele leergang is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich verder willen verdiepen in de achtergronden van het economisch verkeer en de beleggingstheorie willen vertalen naar klantgericht, deskundig onderbouwd advies.

Doelgroep

Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor (senior) beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders en private bankers.

Vooropleiding

U beschikt over een HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaat u direct met de theorie aan de slag. Zo wordt u uitstekend voorbereid op het werk als senior beleggingsadviseur. Via een moderne online leeromgeving kunt u vragen over opdrachten en oefeningen stellen aan uw docent of medestudenten. De theorie wordt aangeboden door middel van een overzichtelijk tekstboek.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt de opleiding 1 maand. Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 45 uur.

Vrijstellingen

Deze opleiding kunt u inbrengen in de volledige opleiding DSI Senior Beleggingsadviseur van NIBE-SVV.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Zorgplicht en wettelijk kader
  • Dilemma’s
  • Strategische en tactische assetallocatie
  • Cashflowmanagement
  • Beleggen met geleend geld

Examen en diploma

De opleiding wordt afgerond met een digitaal examen dat wordt afgenomen in een toetscentrum. Indien u dit examen met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘DSI Senior Beleggingsadviseur: Klantintake’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

U kunt deze opleiding volgen in de klassikale dagvariant. Het examen is onderdeel van de opleiding. De examenkosten staan separaat vermeld in het kostenoverzicht. U volgt bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De dagopleiding omvat 2 dagbijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor DSI Senior beleggingsadviseur: klantintake gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4676 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kostenspecificatie

Cursusgeld: € 1.500,-
Examenkosten: € 150,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kostenspecificatie

Cursusgeld: € 1.500,-
Examenkosten: € 150,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.