Training Change leadership

Training met Mastercertificaat

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

In dit krachtige Executive Masterprogramma ontwikkelt u vaardigheden op het gebied van strategie en leidinggeven bij veranderingen in organisaties. u gaat in op veranderstrategieën en het implementeren van veranderingen in uw organisatie. Daarnaast gaat u ook aan de slag met agile leiderschap en het belang van flexibiliteit voor uw organisatie. Gerichte visie en strategie is hierbij onontbeerlijk. U kijkt naar strategievorming en vernieuwende businessmodellen voor het verbeteren van uw organisatie. Met dit unieke programma geeft u krachtig leiding bij veranderingen en het toepassen ervan. U weet wat er moet gebeuren en hoe. U ontwikkelt zich tot een leider met een toekomstgerichte visie die verbeteringen doorvoert en die weerstand ombuigt naar enthousiasme. U sluit dit waardevolle programma af met een diploma, waarbij u een Mastercertificaat ontvangt als proof of performance dat u uw leiderschapskwaliteiten op Masterniveau beheerst. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met ncoi university of business studies en Boertien Vergouwen Overduin.

Executive Masterprogramma

Dit Executive Masterprogramma is speciaal ontwikkeld voor hoger management en hogeropgeleiden. De trainingen zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden en hebben een waardering op Masterniveau, een unieke combinatie in Nederland. Door de samenwerking met NCOI University of Business Studies en Boertien Vergouwen Overduin bent u verzekerd van een uitstekend niveau, lange ervaring en bewezen kwaliteit als opleider voor werkenden in Nederland. Zo krijgt u de garantie dat u met een diploma een waardevolle stap zet in uw carrière. De trainingen worden verzorgd door geselecteerde toptrainers met ruime ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Goede interpersoonlijke vaardigheden maken vaak het verschil. Dit wordt steeds meer onderkend door topinstituten die actief zijn in Masteropleidingen. Een Executive Masterprogramma biedt daarmee meer dan alleen een uitstekend trainingsprogramma, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van uw curriculum vitae.

Doelgroep

U bent een ambitieuze HBO’er of WO’er met een leidinggevende functie, in de lijn of functioneel. Ook voor accountmanagers en projectleiders is deze training zeer geschikt. U wilt u graag ontwikkelen op het gebied van veranderingen in organisaties. U heeft minimaal 5 jaar werkervaring en bent in staat tot zelfreflectie. U bent zelfsturend en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

Vooropleiding

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Wel heeft u minimaal 5 jaar werkervaring en bent u in staat tot zelfreflectie. U bent zelfsturend en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

Dit programma is zeer persoonsgericht en wordt deels gebaseerd op uw leerdoelen. Om uw leerwensen overzichtelijk te krijgen start het programma met een online intake. Hierbij maakt u ook een evidence-based leiderschapstest. Uw antwoorden worden verwerkt tot een uitgebreid en persoonlijk rapport dat een goede basis vormt voor het programma. Dit maakt het mogelijk om tijdens de trainingen op uw persoonlijke situatie in te gaan. In combinatie met de grote ervaring, kennis en creativiteit van de trainer zorgt dit voor een trainingservaring waar u jaren plezier van heeft. Uw persoonlijke krachten als (verander)manager worden hierdoor blijvend versterkt.

Tijdens de bijeenkomsten dringen de trainers door tot de kern van uw leervraag. Dat betekent dat er veel wordt geoefend en er veel directe feedback wordt gegeven. U gaat aan de slag met een diepgaande zelfanalyse waarin uw persoonlijke krachten naar voren komen. Door het ontwikkelen van een eigen strategie brengt u deze krachten in praktijk. U werkt aan praktische oefeningen die gericht zijn op het leidinggeven rondom en aan veranderingen in uw organisatie. Bijvoorbeeld het helder communiceren over de verandering en het creëren van draagvlak. Daarbij gaat u aan de slag met kiezen van de juiste communicatiestijl en versterkt u uw beïnvloedingsvaardigheden. U verdiept zich ook in strategie en visie en de implementatie van beleid. U kijkt naar vernieuwingen in businessmodellen en welke innovaties er mogelijk zijn. Ook bekijkt u uw eigen rol bij veranderen en ontdekt u hoe u die krachtig kunt invullen. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw mededeelnemers, die vaak uit andere branches komen.

Studiebelasting en duur

Het programma duurt 6 dagen. De trainingsdagen zijn verdeeld over een periode van ongeveer 3 maanden.

Studieprogramma

In de bijeenkomsten komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag
 • Leiderschapstest
 • Persoonlijke rapportage

Leiderschap bij verandering

(2 dagbijeenkomsten)

 • Visie op organisatie en verandering
 • Veranderstrategieën
 • Bouwstenen van verandermanagement
 • Veranderprocessen en -fases
 • Veranderen in verschillende typen organisaties
 • Implementatie van verandering
 • Dynamiek bij veranderprocessen
 • Methoden om met weerstand om te gaan
 • Effectief leiderschap bij verandering
 • Hoe versterkt u uw veranderrol

Strategie, visie en innovatie

(2 dagbijeenkomsten)

 • Visie en missie
 • Strategische analyse
 • Strategievorming
 • Rol van leider in strategie
 • Strategische sturing geven
 • Van strategie naar executie
 • Belangrijke, innovatieve en disruptive businessmodellen
 • Leiderschap, innovatie en creativiteit

Agile leadership

(2 dagbijeenkomsten)

 • Belang van agile en responsive organisaties
 • Aspecten van agile organisaties
 • Predict & Plan versus Sense & Respond
 • Agile leiderschapsstijl
 • Werken aan een agile organisatiecultuur
 • Inrichten van agile organisatie
 • Squads en tribes als zelforganiserende onderdelen
 • Persoonlijke effectiviteit en empowerment
 • Medewerkers ‘aan’ zetten
 • Ownership creëren

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Zelfreflectie
 • Eigen visie op leiderschap
 • Persoonlijk ontwikkelpad en actieplan

Examen en diploma

U rondt dit trainingsprogramma af met een persoonlijk ontwikkelplan. Een succesvolle afronding resulteert in het diploma ‘Change Leadership’. Bovendien ontvangt u met dit diploma een Mastercertificaat. Als u verder wilt studeren in een Masteropleiding van NCOI University of Business Studies en u toelaatbaar bent tot deze opleiding, kunt u dit trainingsprogramma mogelijk inbrengen als vrijstelling voor het leiderschapsprogramma binnen de opleidingen Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) of Master of Business Administration (MBA).

Mastercertificaat

Dit Executive Masterprogramma biedt unieke meerwaarde op Masterniveau. Met de succesvolle afronding van dit topprogramma komt u, indien u toelaatbaar bent, mogelijk in aanmerking voor vrijstelling voor de Masterclass Persoonlijk Leiderschap binnen de NVAO-geaccrediteerde opleidingen Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) en Master of Business Administration (MBA) van NCOI University of Business Studies. Daarmee bent u verzekerd van een uitstekend niveau. Bovendien biedt dit meerwaarde als u verder wilt studeren in de MCC of MBA.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Change leadership gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4647 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Inschrijfgeld: € 100,-
Trainingskosten: € 3.190,-
Trainingsmateriaal: € 90,-
Eindopdracht: € 225,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kostenspecificatie

Inschrijfgeld: € 100,-
Trainingskosten: € 3.190,-
Trainingsmateriaal: € 90,-
Eindopdracht: € 225,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoeft u nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren