Training Certified Information Systems Auditor (CISA®)

Erkende training op het gebied van auditcontrol

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

CISA® is een wereldwijd erkende titel voor IS-auditcontrol. Met deze titel verhoogt u uw marktwaarde. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, vaardigheden en kennis heeft om veiligheidsrisico’s te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren. Deze training leidt u op tot een breed onderlegde IT-auditor. U krijgt kennis van de 5 CISA®-domeinen, zodat u deze in de praktijk toe kunt passen. En u bent optimaal voorbereid op het internationale CISA®-examen. De training wordt uitgevoerd in samenwerking met computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Officieel erkend

De CISA®-training wordt gegeven door een ervaren CISA®-gecertificeerde trainer.

Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van ISACA. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Doelgroep

De CISA®-training is bedoeld voor iedereen met een achtergrond in security of audit en enige jaren ervaring op dit gebied. De CISA®-training is met name bestemd voor IT-auditors, IT-managers, securitymanagers, consultants, accountants en financieel professionals.

Vooropleiding

Hoewel het CISA-examen niet heel technisch is, wordt wel verondersteld dat u een basiskennis heeft van security en techniek.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Doel en opzet

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot auditing, verzekering en beveiliging van informatiesystemen.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 5 trainingsdagen.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

De training bestaat uit de 5 CISA®-domeinen. Op de laatste dag wordt een proefexamen afgenomen.

  • The process of auditing information systems
  • Governance and management of IT
  • Information systems acquisition, development and implementation
  • Information systems operations, maintenance and support
  • Protection of information assets
  • Proefexamen

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Certified Information Systems Auditor (CISA®)’.

Het (Engelstalige) CISA®-examen is niet inbegrepen bij deze training.

Om CISA®-gecertificeerd te worden moet u:

  • Slagen voor het CISA®-examen
  • 5 jaar aantoonbare werkervaring hebben op het gebied van IS auditing, control of security
  • De Code of Professional Ethics (professionele gedragscode) onderschrijven en trouw blijven
  • De Information System Auditing Standards naleven

Verdere informatie vindt u op de site van ISACA (www.isaca.org); het examen wordt een aantal keren per jaar afgenomen. Let op: een aantal weken voor het examen sluit ISACA de inschrijfmogelijkheid. Registreer u dus op tijd.

Lesplanning

Deze training bestaat uit 5 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De bijeenkomsten zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Certified Information Systems Auditor (CISA®)

Startmaand Variant Dag Locatie
18-09-2018 Dag Dinsdag Woerden
Startmaand Variant Dag Locatie
31-10-2018 Dag Woensdag Woerden

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4647 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kosten

Trainingskosten € 2.727,50
Trainingsmateriaal € 250,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.250,-

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 2.727,50
Trainingsmateriaal: € 250,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoeft u nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren