• Home
  • Powerboost Communicatie en Samenwerking

Powerboost Communicatie en Samenwerking

Versterk jouw communicatievaardigheden en werk nog beter samen

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 290,25

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

09-09-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om je kennis van communicatie en samenwerking een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je in uiteenlopende communicatiestijlen en stijlflexibiliteit. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden die je kennis weer een boost geeft. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde, zodat jij je leiderschapsvaardigheden kunt versterken. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw vaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Doel en opzet

In een korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt die voor jou van belang is. De trainer neemt je mee in uiteenlopende communicatiemethoden en laat je direct oefenen met het toepassen van relevante communicatiestijlen. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je om na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Vooropleiding

Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op het gebied van communicatie en samenwerking noodzakelijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt onze klassikale lessen ook volgen via virtual classroom. Met virtual classroom krijg je online en op vaste tijden les van je docent. Je volgt de lessen online samen met andere studenten, net zoals je dat op locatie zou doen. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via de locatie Virtual classroom.

Doelgroep

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen op het gebied van communicatie en samenwerking. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd over deze thema's of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op dit gebied door middel van een korte leerimpuls.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Communicatiestijlen
  • Stijlflexibiliteit

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvang je het bewijs van deelname 'Powerboost Communicatie en Samenwerking' van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training duurt een halve dag. Je volgt les van 09.30 uur tot 12.30 uur of van 12.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 240,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 5,50
Locatiekosten
€ 14,75
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 290,25
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.