Big Data Fundamentals

Krijg inzicht in de concepten en terminologie rondom big data

Studiebelasting

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 645,00

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

05-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Over big data wordt veel gesproken, maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld en welke waarde kan het voor jouw organisatie hebben. In deze training zetten we dit allemaal voor je op een rijtje en laten we de samenhang met business intelligence zien. Kortom, een training waarbij je meteen actuele en direct toepasbare kennis opdoet. De training wordt uitgevoerd door Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

Deze training is bijzonder geschikt voor (IT)-managers en andere IT-professionals die meer kennis willen hebben rond de concepten, terminologie en toepasbaarheid van big data.

Doel en opzet

In deze klassikale training leer je aan de hand van theorie en praktijk wat er met big data bedoeld wordt en welke waarde het voor jouw organisatie kan hebben.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiemateriaal

In deze training wordt de meest actuele literatuur gebruikt. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt onze klassikale lessen ook volgen via virtual classroom. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Met virtual classroom krijg je online en op vaste tijden les van je docent. Je volgt de lessen online samen met andere studenten, net zoals je dat op locatie zou doen. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via de locatie Virtual classroom.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.