• Home
  • Data Analist (Subsidie NL leert door)

Data Analist (Subsidie NL leert door)

Veilig werken met aandacht voor de belangen van de klant

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

NL leert door

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Duur

3 maanden

Eerstvolgende startdatum

24-11-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De meeste bedrijven zijn wel online te vinden en werken ook online. Dit biedt mogelijkheden, maar ook gevaren. In hoeverre kun jij bijvoorbeeld de voordelen van big data inzetten voor jouw bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat jij en je collega’s spam herkennen en er correct naar handelen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de opleiding.

Doelgroep

Deze opleiding is bijzonder geschikt voor IT-managers en andere IT-professionals die meer kennis willen hebben rond de concepten, terminologie en toepasbaarheid van big data, security en dataprivacy.

Doel en opzet

In 3 trainingen maak je kennis met de mogelijkheden en risico’s van het online werken. Big data biedt mogelijkheden om je doelgroep gerichter te benaderen. Aan de andere kant moet je daarbij wel de rechten van jouw bezoekers en klanten in de gaten houden. Daarom verdiep je je in de Algemene verordening gegevensbescherming. Ook leer je malware herkennen en verwerf je inzicht in de veiligheid van social media en de cloud. Door de inzichten die je opdoet kun je helpen de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen.

Deze opleiding maakt deel uit van ons aanbod in het kader van de NL leert door subsidieregeling. Elke werkende tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de NL leert door subsidieregeling. Je kunt een training of opleiding volgen als je ondersteuning zoekt bij het behouden van je huidige baan van wanneer je je wilt oriënteren op een nieuwe sector van baan. Of je nu in loondienst, een flexwerker, zpp'er of ondernemer bent. 

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 3 maanden. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 60 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of e-learning

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven. Wil je liever je eigen lestempo bepalen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.