Impressie NIBE-SVV-event Financiële dienstverlening in de nieuwe realiteit

De financiële wereld verandert in rap tempo. Denk alleen al aan de veranderde klantbehoefte als gevolg van technologische ontwikkelingen, of aan het verscherpte toezicht. Om de impact van deze nieuwe realiteit op bedrijven te peilen, organiseerde NIBE-SVV enige tijd geleden een HR-event voor financieel managers. Het werd een boeiende middag in Baarn. 

Informeren en inspireren

Drie sprekers namen het woord tijdens het programma: onze eigen Joke Elzenaar, directeur NIBE-SVV, Felix Tenniglo, managing partner bij internetverzekeraar Inshared en Marijke Brunklaus, general manager HR bij ING. Met hun persoonlijke succesverhalen wisten zij de aanwezigen te informeren en inspireren.

Felix Tenniglo van Inshared

Felix zei onder andere dat lage kosten en tevreden klanten prima samen kunnen gaan. Inshared kan met 35 fte in vaste dienst, 500.000 polissen beheren. Het geheim: outsourcen en voor de piekbelasting werken met een flexibele schil. 

Marijke Brunklaus van ING

Marijke vertelde over de omslag naar agile werken in tribeschapters en squads. Een heel andere manier van werken, met minder vergaderingen en overleg, waardoor hetzelfde werk met 550 mensen minder gedaan kan worden. 

Impressie

Wilt u meer over de middag weten en een aantal interessante quotes lezen van de sprekers?

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Open avond: Vakmanschap voor verzekeringsprofessionals

Vakmanschap is van groot belang voor jou als verzekeringsprofessional. Maar hoe ontwikkel jij je vakkennis? En wat kun je doen om je te specialiseren binnen je functie? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op dinsdag 22 juni.