Opleidingen
MBO

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt voor de MBO-opleidingen samen met het MBO College van NCOI. Het MBO College van NCOI verzorgt een breed aanbod van praktijkgerichte en erkende MBO-opleidingen. Onze MBO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassen mensen met werkervaring. Voor mensen zoals u dus! Daarom hebben wij een speciaal op deze doelgroep gerichte werkwijze ontwikkeld. Het MBO College van NCOI biedt een antwoord op elke opleidingsvraag!

Studieadvies nodig?

Bel een van onze studieadviseurs
035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Volg een opleiding op MBO-niveau

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt voor de MBO-opleidingen samen met het MBO College van NCOI. Het MBO College van NCOI verzorgt een breed aanbod van praktijkgerichte en erkende MBO-opleidingen. Onze MBO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassen mensen met werkervaring. Voor mensen zoals u dus! Daarom hebben wij een speciaal op deze doelgroep gerichte werkwijze ontwikkeld. Zo zijn de opleidingen georganiseerd in overzichtelijke onderdelen, die u per deel afrondt. Dat maakt het leren heel overzichtelijk. Het MBO College van NCOI biedt een antwoord op elke opleidingsvraag!

Begeleidingsprogramma

Het MBO College biedt een begeleidingsprogramma in de vorm van extra bijeenkomsten die u kunt bijwonen en waar u terecht kunt met uw vragen over de opleiding, de praktijkopdrachten en andere zaken waar u tegenaan loopt. Zo helpen we u met zorgvuldige en persoonlijke begeleiding naar het erkende MBO-diploma.

Een passende werkomgeving

De werkwijze van het MBO College is bij uitstek geschikt voor mensen die een werkomgeving hebben die goed past bij het onderwerp van de opleiding. Zo kunt u iedere dag in uw eigen werkomgeving oefenen met dat wat u leert en binnen uw eigen organisatie diverse opdrachten uitvoeren. Dit levert een zeer praktijkgerichte en efficiënte manier van leren op. U hoeft dan geen stage te lopen en u maakt de opdrachten uit het praktijkprogramma in uw eigen werkomgeving. Dit noemen we een beroepsbegeleidende leerweg, of BBL. Als u een BBL-opleiding volgt, dan komt uw werkgever in aanmerking voor de subsidieregeling Praktijkleren. Deze regeling zorgt ervoor dat de opleiding uw werkgever bijna niets hoeft te kosten. Nog een reden om te kiezen voor een BBL-opleiding van het MBO College!

Geen passende werkomgeving

Als u momenteel geen passende werkomgeving heeft, dan kunt u de praktijkopdrachten uit de opleiding niet goed maken in uw eigen (werk)omgeving. In dat geval gaat u in de loop van de opleiding stage lopen in een werkomgeving waar u alsnog de praktijkopdrachten maakt. Dat levert niet alleen de verplichte werkervaring op, maar heel vaak ook kansen om de baan te vinden die u zoekt. Bovendien is het prettig om al bezig te zijn met het beroep waarvoor u wordt opgeleid. U bepaalt zelf wanneer u met uw stage begint. Het vinden van een geschikte stageplek is uw eigen verantwoordelijkheid. Zeer veel organisaties zoeken gemotiveerde en enthousiaste studenten die stage willen lopen; het vinden van een stageplek kost de meeste studenten dan ook niet al te veel moeite. Dit type opleiding komt niet in aanmerking voor de subsidiemogelijkheden voor de werkgever.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur.
WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.