Inschrijfformulier CFD

Vul hieronder uw gegevens in. De velden met een * zijn verplicht.

 

Persoonlijke gegevens


Gegevens werkgever

Permanent Actueelblijven was nog nooit zó leuk!

Stel u voor: onderweg,thuis op de bank of waar dan ook kunt u uw vakkennis up to date houden of eventoetsen via de zelftoetsen. Dat kan met de Wft Triple A App van NIBE-SVV. Ukunt de App (Android, IOS) downloaden op uw smartphone of tablet en ook webbased op uw pc gebruiken. En u krijgt alleen die informatie die voor u van belang is. Kies hieronder uw profiel(en) en neemvandaag nog een abonnement. Een jaarabonnement kost €55 en voor CFD-leden €51 (BTW-vrij), ongeacht het aantal profielen dat u kiest.

Download Wft Triple A voor Android | Download Wft Triple A voor iOS

Binnen Wft-Permanent Actueel (Triple A) wordt u geïnformeerd over en getoetst op de tussen haakjes genoemde onderdelen! Kies hieronder het profiel van de Wft-Permanent Actueel dat u wilt bestellen. U ontvangt 15% korting.
Wft-PE Plus opleiding

Om goed te kunnen kiezen heeft NIBE-SVV Wft-PE Plusplanners ontwikkeld en op haar website geplaatst. Twijfelt u over uw keuze? Doe dan eerst de Wft-PE Plusplanners.

De opleidingen zijn te volgen in 2 aantrekkelijke varianten, e-learning of e-learning met (klassikale)examentraining. Optioneel kunt u een geprinte syllabus inclusief tekstboek Algemene vaardigheden bestellen. Bij de examentraining worden arrangementskosten in rekening gebracht. Kies hieronder welke PE Plus-opleiding(en)u wilt bestellen en kies de studievorm. U ontvangt 12,5% korting op uwopleiding als u lid bent van CFD.


Kies hieronder welke PE Plus opleiding(en) u wilt bestellen en kies de studievorm (alleen digitaal via Studienet of digitaal met gedrukt materiaal). U ontvangt 12,5% korting op uw opleiding

Ik of mijn werkgever betaal(t) na ontvangst van de factuur


Lidmaatschap CFD


Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.