IAK

Inschrijving examentraining PE Wft

Indien je beschikt over een Wft-diploma, dien je om dit diploma geldig te houden periodiek een PE-examen af te leggen. Dit geldt per Wft-diploma. Net als bij de PE-Plusexamens geldt dat je alleen voor de ‘hoogste’ module van het diploma PE-examen behoeft te doen, voorbeeld: als je de PE doet voor Wft Schade Zakelijk, dan heb je direct voldaan aan Wft Basis en Wft Schade Particulier. De huidige PE-periode loopt van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2019. Om je Wft diploma’s geldig te houden dien je binnen deze periode voor ieder Wft-diploma een examen met goed gevolg af te leggen.

IAK en NIBESVV

IAK organiseert samen met NIBE-SVV examentrainingen in het IAK kantoor te Eindhoven. De examentraining duurt 3 uur en wordt gegeven van 18.30 uur tot en met 21.30 uur. De data voor de diverse trainingen tref je hieronder aan. Via dit formulier kun je je inschrijven voor 1 of meerdere examentrainingen.

Aanmelden examentraining

Als je inschrijving door NIBESVV is ontvangen, bevestigen zij deze binnen 5 werkdagen, daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving e-Connect, vandaar uit kun je door naar de E-learningmodule. Tot uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de examentraining is inschrijven mogelijk. We vragen je, om bij je inschrijving ook een datum als tweede keuze op te geven. Indien de groep van je eerste keus vol zit of te weinig inschrijvingen heeft, word je ingedeeld in de groep van je tweede keuze.

Examen

NIBESVV kent je bij inschrijving een examenrecht toe voor het betreffende PE examen. In E-connect kun je zelf een datum en locatie voor het examen kiezen.

We wensen je veel succes bij je studie.


Velden met een * zijn verplicht


Wft PE Schade Zakelijk
Wft PE Schade Particulier
Wft PE Adviseur Inkomen
Wft PE Adviseur Zorgverzekering
Wft-PE Vermogen
Wft-PE Consumptief Krediet
Wft-PE Hypothecair Krediet
Wft-PE Pensioen


Wat te doen bij afmelding of verschuiving?

Tot 3 weken voor de examentraining kan je de training annuleren. Stuur hiervoor een email naar iak@nibesvv.nl. Om je aan te melden voor een andere training of datum, kun je je opnieuw inschrijven via de pagina. Het is niet mogelijk om te wisselen met collega’s.
 
Bij vragen kun je contact opnemen met het NIBE-SVV Projectbureau via 035 75 06 156 of iak@nibesvv.nl

Onze website maakt gebruik van cookies.