Gespecialiseerde Levens-, Inkomens-
en Pensioensverzekeringsopleidingen

Ons land heeft één van de beste sociale stelsels in de wereld. Levens- en pensioenverzekeringen zijn omgeven met wet- en regelgeving en daarom complexe producten. NIBE-SVV verzorgt al jarenlang de opleidingen voor grote en kleine verzekeraars en pensioenfondsen. Als dé opleider van de financiële dienstverleners hebben wij een groot aantal deskundige  docenten die de theorie met hun dagelijkse praktijk verbinden.  

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Meer over Verzekeringsopleidingen

Het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE-SVV) is hét opleidingsinstituut voor de financiële sector en, zoals de naam impliceert, onder meer gericht op het verzekeringsbedrijf. NIBE-SVV heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen voor de startende assurantiemedewerker, de volleerde schadebehandelaar/acceptant en de specialistische adviseur.

Diverse Brancheopleidingen

NIBE-SVV is van oudsher de opleider voor de verzekeringsbranche. Naast basisopleidingen in het verzekeringsvak biedt NIE-SVV specialistische vakopleidingen aan voor experts in uiteenlopende verzekeringsbranches. Praktijkgerichte en interactieve opleidingen door docenten die theorie aan de werkpraktijk koppelen, waardoor u direct de kennis in de praktijk toepast. Met het in de branche hooggewaardeerde diploma toont u uw deskundigheid aan.

Volledig naar uw wens

De opleidingen van NIBE-SVV worden aangeboden op diverse onderwijsniveaus; het aanbod varieert van MBO- en HBO- tot Masterniveau. Het volgen van een losse module, workshop of een vakopleiding hoort ook tot de mogelijkheden. Met tal van trainingslocaties door heel Nederland is er altijd een opleiding die start bij u in de buurt.

Daarnaast biedt NIBE-SVV een maatwerktraject conform de wensen van de klant. In samenspraak kunnen alle opleidingen ook in de vorm van een incompanytraject verzorgd worden. Naast klantgericht en efficiënt is dit kostenbesparend. In samenwerking met NIBE-SVV Examens kan ook de toetsing inhouse gebeuren. Uw medewerkers kunnen de examens dan gewoon bij u op kantoor afleggen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Studiegids aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies.