DSI Financieel Adviseur ­Vaardighedentoets

Los examen voor registratie in DSI-register


Examenvorm

digitaal examen (vaardigheden)

Examenduur

60 Minuten

Aantal vragen

12

Slaaggrens

65%

Vanaf

€ 200,00


Het vaardighedenexamen DSI Financieel Adviseur bestaat uit 12 vragen, waarbij u wordt beoordeeld op verschillende vaardigheden. In elke vraag is een situatie opgenomen, waarbij u de klantgegevens, een situatieschets en een opdracht krijgt. Door middel van een filmpje maakt u kennis met de fictieve cliënt. U reageert naar de cliënt via de webcam en microfoon. De assessor controleert uw antwoord.

Beoordeling

Voorafgaand aan het toetsen van de vaardigheden wordt aangegeven op welke competentie(s) u wordt beoordeeld. De assessor beoordeelt ­vervolgens uw reactie op de vereiste vaardigheden. U heeft geen mogelijkheid om het vaardighedenfilmpje en/of de opname van uw antwoord te pauzeren of opnieuw te beluisteren.

Op basis van de gedragsindicatoren bepaalt de assessor uw score. Alle ­scores op de indicatoren samen vormen het cijfer.

Diploma

Indien u het officiële examen met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘DSI Beleggingsadviseur Vaardigheden’. Dit diploma heeft u nodig om opgenomen te worden in het DSI-register.

Kosten

DSI Financieel Adviseur Vaardighedentoets
Startprijs: € 200,-

Examenvarianten
DSI Financieel Adviseur ­Vaardighedentoets Startprijs: € 200,00 Inschrijven

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Wilt u zich vervolgens inschrijven? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.Starttijd Eindtijd
Open Dicht

Onze website maakt gebruik van cookies.