DSI Vermogensbeheerder ­Vaardighedentoets

Los examen voor registratie in DSI-register


Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

60 minuten

Aantal vragen

12

Slaaggrens

65%

Vanaf

€ 200,00


Het vaardighedenexamen DSI Vermogensbeheerder bestaat uit 12 vragen, waarbij u wordt beoordeeld op verschillende vaardigheden. In elke vraag is een situatie opgenomen, waarbij u de klantgegevens, een situatieschets en een opdracht krijgt. Door middel van een filmpje maakt u kennis met een fictieve cliënt. U reageert naar de cliënt via de webcam en microfoon. De assessor controleert uw antwoord.

Beoordeling

Voorafgaand aan het toetsen van de vaardigheden wordt aangegeven op welke competentie(s) u wordt beoordeeld. De assessor beoordeelt vervolgens uw reactie op de vereiste vaardigheden. U heeft geen mogelijkheid om het vaardighedenfilmpje en/of de opname van uw antwoord te pauzeren of opnieuw te beluisteren.

Op basis van de gedragsindicatoren bepaalt de assessor uw score. Alle scores op de indicatoren samen vormen het cijfer.

Diploma

Indien u dit officiële examen met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘DSI Vermogensbeheerder Vaardigheden’. Dit diploma heeft u nodig om opgenomen te worden in het DSI-register.

Examenvarianten
DSI Vermogensbeheerder Vaardighedentoets Startprijs: € 200,00 Inschrijven

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Wilt u zich vervolgens inschrijven? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.Starttijd Eindtijd
Open Dicht

Onze website maakt gebruik van cookies.