Vakbekwaamheidsverklaring

De wet stelt aan financieel dienstverleners de eis dat zij vakbekwaam zijn. Dit kan op veel verschillende manieren en zal voor elke dienstverlener anders zijn. Hoe weet u zeker dat u dit goed heeft geregeld? U weet immers niet precies hoe de AFM de open norm op dit gebied interpreteert. Dat blijkt pas achteraf, na een eventuele controle. NIBE-SVV kan u helpen.

U heeft uw zaken goed voor elkaar

Samen met u onderzoeken wij uw huidige situatie en stellen vast in hoeverre u afwijkt van de gewenste situatie. Vervolgens doen we voorstellen tot verbetering. Als aan alle wensen en eisen is voldaan, certificeert NIBE-SVV uw organisatie als vakbekwaam met de NIBE-SVV Vakbekwaamheidsverklaring. Zodat u in uw communicatie richting klanten en toezichthouders kunt aantonen dat u uw zaken goed voor elkaar heeft.

Afstemming met toezichthouders

Dit alles vraagt om maatwerk en uitvoerige kennis van de wet en uw markt. Ook afstemming met toezichthouders is hier van groot belang. Precies in dit krachtenveld is NIBE-SVV specialist en graag ook uw partner.

Vinger aan de pols

Na certificering houden wij vinger aan de pols en blijven wij controleren of alles nog loopt volgens de norm. Zo doen wij samen met u het maximale om aan de veranderende wetgeving op het punt van vakbekwaamheid te voldoen.

Maatwerk/Incompany

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Bel onze Incompany-adviseurs. Of mail incompany@nibesvv.nl
 

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.