Examens voor bedrijven

Niet alleen de individuele kandidaat kan bij ons terecht. Ook voor bedrijven kunnen wij veel betekenen. Als partner van NIBE-SVV profiteert u van gemak, zekerheid en service. U meldt uw medewerkers snel en gemakkelijk aan voor een examen. Zonder administratieve rompslomp.

Voor bedrijven

Als bedrijf kunt u voordelig uw examens inkopen. Met een persoonsgebonden examenrecht (voucher) kunnen cursisten zichzelf inschrijven voor een examen. Tijdens het bestellen van een voucher kan de factuur op naam van de werkgever gezet worden. Als uw cursisten hiervoor toestemming geven, sturen wij hun resultaten aan u door. Ook zorgen wij op verzoek voor managementinformatie. Zo kunt u bijvoorbeeld in één oogopslag zien wat de slagingspercentages zijn van uw cursisten.

Inhouse digitaal examineren

Als u wilt profiteren van optimale flexibiliteit, kostenbesparing en efficiëntie en uw medewerkers examen wilt laten doen op de werkplek, dan is inhouse digitaal examineren een goede optie. De basis voor de inhouse digitale examinering bestaat uit een reserveringssysteem dat NIBE-SVV u levert. Deze neemt u al het werk uit handen. Uw medewerkers melden zich via dit systeem aan voor de datum en het tijdstip waarop hij of zij het examen aflegt. Kandidaten kunnen een examen reserveren tot op de dag van het examen en NIBE-SVV brengt annuleringen van examens niet in rekening.

Inhouse schriftelijke examenbijeenkomst

De basis voor de inhouse schriftelijke examinering bestaat uit de aanmelding via een digitaal inschrijfportaal. De plaats, datum en het tijdstip van het examen kunt u zelf bepalen. Wij zorgen voor een surveillant die op de aangegeven plaats, datum en tijdstip aanwezig is om het examen af te nemen.

Examens op maat

Wij kunnen examens maken bij uw maatwerkopleiding of uw bedrijfsinterne opleiding. Op Wft-gebied en ook op andere bancaire en verzekeringsterreinen. Met een examen door een onafhankelijk en deskundig instituut als NIBE-SVV toont u de deskundigheid van uw medewerkers aan. Voor u zelf en voor een toezichthouder, zoals de AFM.

Maatwerk/Incompany

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Bel onze Incompany-adviseurs. Of mail incompany@nibesvv.nl
 

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.