Opleiding Financieel Planner (FFP)

Financiële planning is een vermogen waard. Dat weten wij net zo goed als u. Daarom leidt onze FFP opleiding u op tot integraal expert op het gebied van de vermogensopbouw van particulieren. Als financieel planner kunt u het totaalbeeld overzien voor de lange termijn: welke life events zijn van invloed op de financiële toekomst van uw cliënt? De opleiding financieel planner bereidt u uiteraard ook optimaal voor op de officiële FFP examens.

Unieke opzet van programma financiële planning

Kent u het begrip adaptief leren? Dankzij onze slimme online leeromgeving kunt u meer aandacht besteden aan zaken die u nog niet (voldoende) beheerst, en bent u minder tijd kwijt wat u al wel beheerst. Zo studeert u een stuk efficiënter en effectiever. Uw huidige kennis wordt vastgesteld aan de hand van oefenvragen die wij u regelmatig toesturen. Op basis van uw antwoorden wordt uw online leeromgeving aangepast. Bijkomend voordeel: door het beantwoorden van de vragen, bent u actief bezig met de materie waardoor deze op de lange termijn beter beklijft.

FFP: maak uw keuze

U kunt de opleiding FFP op twee manieren volgen. U kunt de opleiding in zijn geheel volgen, maar u kunt er ook voor kiezen om u in te schrijven voor losse modules. De kosten hiervoor zijn iets hoger, maar voordeel is dat u dan uw eigen studietempo kunt bepalen.

Keuze 1: de complete leergang voor financiële planning

Opleiding FFP Financiële Planning
Deze opleiding bestaat uit 5 modules en totaal 14 lesdagen inclusief 3 dagen examentraining.

Keuze 2: de modules los volgen

Los te boeken Examentrainingen

FFP Examen doen?

Wilt u een FFP examen afleggen? Dan dient u zich daarvoor zelf aan te melden via www.ffp.nl. De kosten van de examens zijn voor eigen rekening.

Be relevant, keep the change

Focus op vakmanschap

Webinars die gaan over recente ontwikkelingen in je vakgebied. Bekijk ze kosteloos, ook wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.