Nieuw: future proof met NEXT Academy

Volg ons op Facebook en maak kans op een gratis opleiding

Voor iedereen die wil inspelen op de toekomst van de financiële sector hebben wij iets nieuws: de NEXT Academy powered by NIBE-SVV. Met een ruim aanbod aan opleidingen, complementair aan onze vakopleidingen, sluit de academy perfect aan bij toekomstgerichte ontwikkelingen.
Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod van de NEXT Academy.

Facebookactie: win een opleiding

Volg ons op Facebook en post welke opleiding van de NEXT Academy uw voorkeur heeft. Het komende halfjaar kiezen wij elke maand iemand uit die zijn of haar gekozen opleiding mag volgen. Op onze kosten uiteraard. Wie weet bent ú dat deze maand. Op 30 november zullen we de eerste winnaar bekendmaken.

Profiteer ook van 10% introductiekorting

We vieren onze nieuwe NEXT Academy niet alleen met een speciale actie op Facebook, ook krijgt u bij ons tot 1 januari 2018 10% introductiekorting op de opleiding of training van úw keuze.
 
Wilt u hiervan profiteren? Schrijf u dan vóór 1 januari 2018 in voor een van onze NEXT Academy-opleidingen. Vergeet daarbij niet uw kortingscode NA10 te vermelden. Deze code is geldig tot 1 januari 2018.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.